Lūšiukė parašė:
bijau nusikalbeti, bet man paaiskinkit viena dalyka... kai nescia geria ir vartoja narkotikus, juk leliukas gimsta priprates ir jam labai sunku buna, nes jau turi priklausomybeo nesusimastot, kad tas nekaltas leliukas, del kurio negali kaikurios nesciosios pasistengti ir visaip save pateisina ir toliau ruko ir gali dar negimes gimti su poreikiams dumui?
vaiko atzvligiu tai atrodo teisinga? gal jis gyvenime nepaimtu cigaretes i rankas, o cia jau jo niekas neklausia ir ruko mamos kaip ruke
man baisu kai nueinu i musu miesto ligonine kur priziurimos nesciosios ir pagimdziusios moterys, tai koks oras bebutu, kokiu metu benueitum ( nekalbu apie nakti, nes tada sudetingiau ir is pastato iseiti) visada susitrauke i plonycius chalatus, susalusios ruko
tikrai nesu ta, kuri teisia visus rukalius, na bet uzmetykit akmenimis, bet man toks vaizdas baisus yra
juk galima butu kelis tuos menesius kol laukiesi nerukyti, ar bent sumasinti iki minimalios dozes, bet va ziuriu kaikurios pateisina rukyma ir atrodo normalu, tai dar atsakykit, tos kurios pateisinat rukancia nesciasias, ka sakytumet, jei jusu dukra ar marti taip darytu? ir pateisintumet?
![]()
Ko gero nesulauksi atsakymo
Jau kažkuri mamytė klausė, bet taip ir liko be atsakymo
Geriau pakalbėkim, ar pritariate naujam įstatymo projektui, kuriuo siekiama, kad vaikai iki 7 arba 10 metų nebūtų paliekami vieni namie be suaugusiojo priežiūros. Man tai baisu daros, jei tokį priims