emma parašė:
Asmeniškai aš tik už vyresnį amžių. Gimdžiau 26m., mano nuomone, labai jauna![]()
Dabar pažiūrėjus atgal, tikrai be 30-ies negimdyčiau
(dar neturiu 30
), todėl sesei rekomenduoju palaukti
Pirmąjį 25 m. pasigimdžiau.
emma parašė:
Asmeniškai aš tik už vyresnį amžių. Gimdžiau 26m., mano nuomone, labai jauna![]()
Dabar pažiūrėjus atgal, tikrai be 30-ies negimdyčiau
(dar neturiu 30
Astartė parašė:
Dabar pažiūrėjus atgal, tikrai be 30-ies negimdyčiau(dar neturiu 30
Aš lygiai taip pat
O ir apskritai, nė už ką nenorėčiau būti 20m
dabar sau patinku daug labiau, visomis prasmėmis.
Turiu seserį 20m, niekaip jos neįsivaizduoju, kaip mamos.
monce parašė:
o man taip smagu,kai dabar nueinu y mokyklos susirinkima,ir sedziu mama viena is jaunesniu,dauguma tikrai vyresnes.mamo mama irgi is jaunesniu,tai labai liuks
O nekyla minčių, kur jos buvo ir ką veikė, kai buvo tavo amžiaus? Lažinuosi, kad veikė kąnors žymiai smagesnio, nei sėdėti susirinkime pas vaiką mokykloje
Tai nesuprantu kodėl tos jaunesnės mamytės nosį riečia
Aš jų amžiaus laksčiau ant žirgų (tiesiogine prasme) laukais palaidais plaukais
monce parašė:
o man taip smagu,kai dabar nueinu y mokyklos susirinkima,ir sedziu mama viena is jaunesniu,dauguma tikrai vyresnes.mamo mama irgi is jaunesniu,tai labai liuks
O jūs visų amžių žinote? Labai lengva apsigauti, nes yra moterų, kurios 30+ atrodo geriau už 20-metes.
emma parašė:
O jūs visų amžių žinote? Labai lengva apsigauti, nes yra moterų, kurios 30+ atrodo geriau už 20-metes.
nu jo30 nuo 50 nesiskiria
ir pati dziaugiuosi 32 budama turedama mama 52 o ne 70
selina999 parašė:
Indriusita
Man 30 ,tai vos vos dar pakliunu I tos moteriskes nustatyta amziaus cenza,bet man pikta kaip ji gali taip izeidinet tas vyresnes moteris,Karvem vadint ir pan,kaip is nescios moters toks brudas eina is burnos,neisivizduoju,tik Zemo intelekto zmogus gali svaidytis tokiais vos ne prakeiksmais,brrrrtr
nu jo
pasiskaitau as ir galvoju, kaip man pasiseke su vaikais..
jie tikrai manes nesigedina , o didziuojas, dukra ypac. aisku, neseniai manes dar paso prase , nors man jau nebe 20tikrai
o gerokai virs 30..
pastojau su abiem per 6 men, isnesiojau sveikus vaikus, beveik pametinukus
po antro cp pas mane delegacijos i palata ejo, kaip tokiam amziuje antra pagindzius ir taip greitai atsigavus jau laksto... taip kad ne amzius cia
jauciuosi saugi, finansiskai, tiek as tiek vyras issilakstes, jokiu vakareliu baliu nereikia
zodziu pats tas auginti vaikus
kiekvienam savi pliusai ir minusai
mane mama irgi tais laikais vyresniame amziuje gimde, bet niekada as jos nesigedijau
niekada. net kai sunkiai sirgo.
Indriusita parašė:
Man 30 ,tai vos vos dar pakliunu I tos moteriskes nustatyta amziaus cenza,bet man pikta kaip ji gali taip izeidinet tas vyresnes moteris,Karvem vadint ir pan,kaip i…
atsiskleidzia tikrasis zmogaus veidas ir tiek. kaip ir zeminti gimdancias 16 metes...
Mano mama gimdė labai jauna, 18m. Didžiavausi ja, kaip mama, bet tikrai nebuvo aktualu jos amžius, nežinau kam jis gali rūpėti
Su mama sutariam puikiai (lygiai taip sutaria ir sesuo, kurią gimdė jau 30m), bet ji visada man kartojo, kad gimdyčiau kuo vėliau! Vienareikšmiškai!
14 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai