TheHappiest parašė:
Oho kokia patirtis. Reik ir man kiemo vaikam eit rūras paplaut. Matyt žinių trūkumas
Tai jus vėl isvedziojate toks jausmą pagal jumis jog tereik tureti savo vaikus ir daug daug mokslo nereiks mokėti daužyt vaikus net savus....
TheHappiest parašė:
Oho kokia patirtis. Reik ir man kiemo vaikam eit rūras paplaut. Matyt žinių trūkumas
Tai jus vėl isvedziojate toks jausmą pagal jumis jog tereik tureti savo vaikus ir daug daug mokslo nereiks mokėti daužyt vaikus net savus....
TheHappiest parašė:
Žarsteklį naudojam. O nereikėjo? 🤕
Ogi tų kur vaikus Norvegijoj atėmė 😉
Šilo_uoga parašė:
Taip milijoną. Aš jau tada spėjau, kad žuvų ikrai ten buvo. Dabar tai beveik esu įsitikinus![]()
Pala pala.
Tai žinoma!
Ikrai gi neverkia.
Suėjo galai pagaliau. Pradžią radau:
Ir buvo Norvegijoj lašišos...
Nora2190 parašė:
Padėk tu tą žarsteklį jau į kampą. Geriau papasakok istorijų apie vaikų auginimą
Šilo_uoga parašė:
Santa Barbara čiavaikai užaugt spės, Noros ikrai išplauks į Atlantą
Man patinka tavo bajeriai su ikrais, sėdžiu žvengiu viena virtuvėj 😂😂😂
Beezy parašė:
Kiek šitas serialas dar tęsis? 😂
250+ žinučių 😳
Ir jos vaikai. Kurių ji kaip ir neturi netgi 🤕
Lūšiukė parašė:
Negriaukit jos rožinio pasaulio. Tik ne tai... 😱
Nora2190 parašė:
Svarbiausia jūs nedaužykit savo įsivaizduojamų vaikų. Nes gink dieve atims nematomų vaikų teisės 🤕
fenix parašė:
Pala pala.
O jum pačiai negėda kai tokias nesąmones kliedit?ir atrodo saugus moteris o vistiek nesąmones kliedi 😂😂😂😂
Nora2190 parašė:
Žinote kiemas vaikų prižiūrėjau ir tokiu mažiukų ir sauskelnių pakeičiau ir užpakalius ploviau?ir nei vienas vaikas neverkė tad nzn ką jus darote su savo vaikais je…
Iki šiol tylom skaičiau - kokiam kieme mamos savo naujagimius palieka svetimom damom, ir kur tokie kiemai įrengti, kad ne tik sauskelnes pakeičiat, bet ir iškart nuplaunat? Čia dabar? Tai absoliutus smurtas, tokiu oru kieme naujagimį išrengti. Jus bausti rreikia, tas mamas - taip pat. Ar nelabai žinot, iki kurio laiko žmogus laikomas naujagimiu?
fenix parašė:
Pala pala.
Va ir atkasėm pradžią "Seniai seniai gyveno lašiša... "
23 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai