aureja12 parašė:
Man rodos mums tiesiog nepakeliui, pas ją kitokia transporto priemonė:
Pas jus tai tikrai vėjas galvoje ten jau seniai logiško mąstymo nelikę 😂😂😂😂😂😂
aureja12 parašė:
Man rodos mums tiesiog nepakeliui, pas ją kitokia transporto priemonė:
Nora2190 parašė:
Kokio atsakymo tikitės į tokį genialu klausimą ?😂😂😂
Kaip ten sako 🤔 nėra kvailų klausimų, nebent atsakymai? Jūs sakėte turit daug patirties, tai pasidalinkit ką jūs darytumet turint tokį vaiką. Ne vieną vaiką isgelbetumet nuo ašarų ir smurto!
Nora2190 parašė:
Iš kur čia tokių bajerių prisišaudei?
Lūšiukė parašė:
Paprastas klausimas 🙋
Jinai neturi vaikų. Jai atrodo, kad su jais tik kalbėtis ir eit pasivaiukščiot reik. Ji net nežino, kad naujagimis klykia kaskart, keičiant sauskelnes, kol nepripranta. Turbūt laikytų neperrengtą ir mėšliną iki 2 mėnesių
fenix parašė:
Jinai neturi vaikų. Jai atrodo, kad su jais tik kalbėtis ir eit pasivaiukščiot reik. Ji net nežino, kad naujagimis klykia kaskart, keičiant sauskelnes, kol nepripra…
Tai dar gerai jei su antru mėnesiu nurimsta 😄
fenix parašė:
Jinai neturi vaikų. Jai atrodo, kad su jais tik kalbėtis ir eit pasivaiukščiot reik. Ji net nežino, kad naujagimis klykia kaskart, keičiant sauskelnes, kol nepripra…
Naujagimis nerėkia kas kart keičiant sauskelnes tokiu nesąmonių nei matyt nei patirt neteko,jus čia rimtai tokia nesąmonė parašėte ?
Nora2190 parašė:
Kaip ir visos kitos aš bandžiau dasikasti iki jūsų proto įvairiomis formomis, supratau, kad ne formose esmė...
Nora2190 parašė:
Naujagimis nerėkia kas kart keičiant sauskelnes tokiu nesąmonių nei matyt nei patirt neteko,jus čia rimtai tokia nesąmonė parašėte ?
Jei jūsų įsivaizduojamas vaikas neverkė, tai nereiškia, kad neverkia visi
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai