2018.10.24 15:57 (prieš 7 m.)
Zinot, o man pykciausia tai, kad uz "plaukstelejima" vaikai yra atimami, o is kaimo valkatu ir alkasu ne. Aplinkui yra trys seimos kur tevai geria, smurtauja (nezinau ar vaikus musa) tarpusavyje. Gyvenimo salygos tai OMG, kaip tvarte kokiam. Pinigu pastoviai nera. Vien tik skolos. Nu ir ka tie vaikai mato? Girtus tevus, slapiankos gabala ir kietos duonos riekele? Gal dar karta antra ir antausi gauna, ka gali zinoti. Ir nieko, soc. darbotuojai lankosi, kontroliuoja (ka jie ten b*^@t kontroliuoja tai nezinau. Nes man, neturint soc. darbotuojo issilavinimo plika akim matosi kad siaubingos salygos vaikam gyventi) Bandziau ir as zinokit skusti viena mamasha, rasiau laiskus i vaiku teises (anonimiskai zinoma prasiau, bet nu gi atvaziavo, viska papasakojo, parode "tevam" ir zinoma, visi suzinojo kas skunde. bet nei silta, nei salta man nuo to, tegul susitvarko gyvenima, tada niekas ir neskus) Tai zodziu dar su rajono vaiku teisem turejau labai nemalonu incidenta, kad pradejo teismais man grasinti uz nebuta informacija (isviaizduojat?! O siunciau tikrai siaubingas nuotraukas ir irodymus, kad vaikas (tuo metu seimoje buvo tik vienas vaikas, dabar jau du) yra nepriziuriamas ir gyvena antisanitarijoje. Aciu D, kad Vilniaus miesto vaiku teises apsodino rajonines ir buvo pravestas susirinkimas savivaldybeje. Bet kas is to?
Pavaizdavo tik, kad ale dirba. Situacija seimoje nepagerejo. Geria, musasi, kolojasi ir dar vaikus toliau sekmingai gimdo. Ir kaip i viesuma "islindo" si situacija, tai isiutau. Tikrai. Plaukstelejo (nu o kas siais laikas nera plaukstelejas savo vaikui?! Nu rimtai. Jeigu per kombi sudave, tai tuo labiau vaikas jokio skausmo nepatire. Noreciau pamatyti, kaip vaikas reagavo po to plaukstelejimo. Ar verke, ar neverke.) ir viskas, vaiku nebeturi. Visiem px, kad negerianti, nesmurtaujanti, gyvenimo salygos bent jau is nuotrauku ciki, bet nu ai, nepatikai tu mum, tai davaj atimam vaikus. O kai va, siunti tikrai siaubingas nuotraukas, irodymus ir niekas nereguoja tai zjbs. Taip ir turi buti. Tegul toliau vaikai duona nuo grindu valgo ir su apsiktais trusais vaiksto. Gi nu kaip tu nesupranti, cia kaimas, cia taip yra normalu... Nu ir kur teisingumas? Kaip bebutu, tikrai linkiu seimai stiprybes ir nenulaisti ranku kovojant uz savo leliukus