Dovuks parašė:
Man rytoj vizitas ,kaip nesitiki🫣
Praneškite kaip sekėsi
Dovuks parašė:
Man rytoj vizitas ,kaip nesitiki🫣
Praneškite kaip sekėsi
Prisijungiu ir aš❤️ Pirmadienį eisiu pas ginę tikiuosi viskas gerai. Simptomai tikrai yra. Beprotiškas nuovargis. Pykinimas, krūtinė kaip kaladės🫣
Pas ginę buvau prieš 10 dienų tai dar nieko nesimatė, bet teoriškai dar buvo labai anksti, dabar tik 6sav turėtų būti. Aš pati nėštumą pajaučiu labai anksti. Realiai 2/3 sav jau žinau kad kibo🫣
ringaile12 parašė:
Prisijungiu ir aš❤️ Pirmadienį eisiu pas ginę tikiuosi viskas gerai. Simptomai tikrai yra. Beprotiškas nuovargis. Pykinimas, krūtinė kaip kaladės🫣
As irgi anksti supratau kad vykes ciklas, idomus pojuciai buvo.
Mano simptomai kol kas nuovargis, jautri, skausminga ir sunki krūtinė... kol kas pykinimo ir vėmimo nejaučiu, su pirmaja kažkur apie 6 sav prasidėjo smagumai 😀 pirmas vizitas birželio 29, tikiuosi viskas bus gerai.... ar jau pasakėte savo artimiesiems? 🙂 aš tai labai save tramdau 😄 net geriausiai draugei dar nesakau... labai jautru, du metus laukėme 🙂
Pienė parašė:
Mano simptomai kol kas nuovargis, jautri, skausminga ir sunki krūtinė... kol kas pykinimo ir vėmimo nejaučiu, su pirmaja kažkur apie 6 sav prasidėjo smagumai 😀 pirm…
Mes pasakėm dar tik mano mamai. Su pirmuoju neslėpėm ilgai nuo šeimos, nes vis tiek jei įvyktų nelaimė tfu tfu tfu, tai vis tiek suzinotu. Su šiuo planuojam po echoskopo jei viskas ok pasakyt. Nelauksim iki 12 sav tikrai
Gabi023 parašė:
Mes pasakėm dar tik mano mamai. Su pirmuoju neslėpėm ilgai nuo šeimos, nes vis tiek jei įvyktų nelaimė tfu tfu tfu, tai vis tiek suzinotu. Su šiuo planuojam po ech…
Mes irgi labai nelauksime, po echoskopo jei viskas gerai, bet dukrai galvojame staigmeną padaryti, nes vyksime į kelionę, tai ten padaryti tokią jaukią akimirką 🥰nes ji labai laukia sesės arba brolio ❤️
Lemur parašė:
Pas ka rytas pykininas o pas mane rytinis viduriavimas ar dar kaip taip yra ? Jau antra savaite 🫣
Buvo. Ir šiaip dažnai su žarnynu problemos, klausiau ginės, sakė normalu
18 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai