September7 parašė:
Dziaugiuosi kaip už artimą 🥰🥰🥰 dabar taip iki galo 💪sveikinimai 🥳
Aciu labai ❤️🙏
September7 parašė:
Dziaugiuosi kaip už artimą 🥰🥰🥰 dabar taip iki galo 💪sveikinimai 🥳
Aciu labai ❤️🙏
Vasara93 parašė:
Sveikos.
Labai laukiau kol jums pasiseks, kad viskas ir toliau kuo sklandžiausiai!!! ❤️ Atsimenu, kaip aš pas F laukiamajam laukiau pirmo skano (dar kaip tyčia žiauriai vėlavo), atsimenu sėdžiu ir galvoju, na va, mėgaukis ta akimirka kol vis dar esu nėščia, galvojau kad per echo tikrai pasakys kad kažkas negerai 😀
Luna13 parašė:
Labai laukiau kol jums pasiseks, kad viskas ir toliau kuo sklandžiausiai!!! ❤️ Atsimenu, kaip aš pas F laukiamajam laukiau pirmo skano (dar kaip tyčia žiauriai vėla…
Aciu labai ❤️ nakti prabudau, ir galvoju - ar cia sapnas buvo ar tikrove ☺️ man apskritai slinko visa diena tragiskai letai, vizitas tik 16:15 buvo, kai jau pasodino ant kedes ir pakviete vyra irgi salia, galvoju - nu galejo pirma patikrinti pries ji kvieciant, nenoriu, kad ir jis pamatytu tai - ko nera 🤭
Beja - kaip su maudenimu jums buvo? Man vakar vakarop pradejo mausti, ne taip stipriai kaip mm, bet maude, tai geriau magni jau. Siandien ryta kaip ir ok, bet vistiek neramina. Nors realiai suprantu, kad tu pamaudenimu bus ne vienas ir ne du. Ir beja - siandien gryzo vel tampymasis, atrodo lyg atvirksciai dantimis valgyciau 🤭
Vasara93 parašė:
Aciu labai ❤️ nakti prabudau, ir galvoju - ar cia sapnas buvo ar tikrove ☺️ man apskritai slinko visa diena tragiskai letai, vizitas tik 16:15 buvo, kai jau pasodin…
Pilva maudė kol naudojau Estrofem. Tik nutraukus viskas pagerėjo, o šiaip skaudėjo kiekviena diena.
Su pirmu simptomai buvavo-dingdavo net dienai. Vėmiau gal nuo 6-7sav ryte tvarkingai kelias savaites, krūtinė nei dienos nebuvo jautri.
Nu dabar.... pirmas trimestras neskaitant hematomų lengvutis. Tik kad krūtinė vos vos jautresnė buvo. Ir kai pradejau vemt 10 sav, tai iki dabar 20sav. Tampo ir pykina kiaura para. Net atsibundu naktį. 🫣
Visi nėštumai skirtingi. Simtomų buvimas, paskui dingimas net parai ir vėl atsiradimas yra normalu 😉
Labai labai Jus sveikinu, kuo lengvesnio laukimo🥰
Deina9 parašė:
Pilva maudė kol naudojau Estrofem. Tik nutraukus viskas pagerėjo, o šiaip skaudėjo kiekviena diena.
Na tikiuosi del simptomu dinginejimo busiu ramesne jau, nes kaip ir minejau, penktadieni, sestadieni pykino, sekmadieni is ryto taip pat, ir poto kaip ranka nueme ta pykinima, ir krutines skausmas dingo - tai man jau panika, viskas, o kita diena hcg parode tobula augima ir dar sirdute pamatem. Tai bent tiek zinosiu - kad ju buvimas ar dingimas nereiskia blogiausio ☺️ aciu uz linkejimus 🥰🌷
Dabar eisim i skana UK kita penktadieni, ir poto pas F liepos 20, zinau - gal siektiek per daznai, bet zinau - kad triju savaiciu tikrai neislauksiu ☺️
Vasara93 parašė:
Na tikiuosi del simptomu dinginejimo busiu ramesne jau, nes kaip ir minejau, penktadieni, sestadieni pykino, sekmadieni is ryto taip pat, ir poto kaip ranka nueme t…
Vakar kaip tik maciau Balciunienes gydytojos IG kad nekenkia tie dazni echoskopai ir nereikia bijot, eikit kiek sirdis geidzia
ir pinigine leidzia 😀
September7 parašė:
Vakar kaip tik maciau Balciunienes gydytojos IG kad nekenkia tie dazni echoskopai ir nereikia bijot, eikit kiek sirdis geidziair pinigine leidzia 😀
Va va. Laksčiau kas savaite su pirmu. Su antru kas pora🫣 nurimau tik po 13 sav echoskopo, bet paskui 16vėl nulėkiau. Oi kaip kišenė dėl to paplonėjo😅Labiau atsipalaidavau kai pradėjau judesius jaust.
September7 parašė:
Vakar kaip tik maciau Balciunienes gydytojos IG kad nekenkia tie dazni echoskopai ir nereikia bijot, eikit kiek sirdis geidziair pinigine leidzia 😀
Galimai tas stresas ir panika labiau kenkia, nei tie echo 🤭 na dabar UK nemokamai bus, kita savaite, pas F reikes vel moketi, bet atrodo - jau tiek isleidom, tai del sventos ramybes, nenubednesiu dar nuo papildomo simto, kad tik ramybes inestu 🤭
O tai jus savo vyrui saket del visu echo kuriuos eidavot?
Deina9 parašė:
Va va. Laksčiau kas savaite su pirmu. Su antru kas pora🫣 nurimau tik po 13 sav echoskopo, bet paskui 16vėl nulėkiau. Oi kaip kišenė dėl to paplonėjo😅Labiau atsipala…
aš tarp 5-20sav 8 scanus turėjau, tai irgi nemažai 😃 dabar gausis 5 savaičių pertrauka iki sekančio suplanuoto vizito, tai atrodo visa amžinybė, bet bent kiek ramiau jaučiant judesius. 🤞
Vasara93 parašė:
Galimai tas stresas ir panika labiau kenkia, nei tie echo 🤭 na dabar UK nemokamai bus, kita savaite, pas F reikes vel moketi, bet atrodo - jau tiek isleidom, tai de…
Visada viska vyrui sakydavau ir sakau
23 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai