Diorel parašė:
Mokekite mandagiai bendrauti, as Jums akiu nedraskau, o norejau padeti, o jei noro nera, tai cia jau Jusu problemos ;) nezinote ka as praejau, tad nelyginkite saves…
Viskas, tyliu, jūs juk žinote geriau kiek noro pas mane yra 🤣😂
Diorel parašė:
Mokekite mandagiai bendrauti, as Jums akiu nedraskau, o norejau padeti, o jei noro nera, tai cia jau Jusu problemos ;) nezinote ka as praejau, tad nelyginkite saves…
Viskas, tyliu, jūs juk žinote geriau kiek noro pas mane yra 🤣😂
Evighet parašė:
Viskas, tyliu, jūs juk žinote geriau kiek noro pas mene yra 🤣😂
Pas Jus turbut hormonai siaucia, kad tik taip sugebate bendrauti. Siunta imanoma gauti per dvi-tris dienas ir as Jums net numeri galiu duoti ;) linkiu, kad leliukas nepabegtu, norejau gero, o prasidejo akiu draskymas :)) geros Jums dienos.
Nona parašė:
Hormonai,merginos. Ne garmonai,ne gormonai ir tikrai ne chormonai. Hormonai![]()
O cia jau kaip pas ka
Nessi parašė:
O cia jau kaip pas ka![]()
Zinokit pastebejau
atrodo planuoja moterys,skaito straipsnius,bet vistiek gormonai pas dauguma
Diorel parašė:
Na va, atsakysiu čia 😂 čia jau tema kur galima bendrauti bet kaip. Visų pirma gyvenu Švedijoje 12 metų, visų antra pavedimas pinigų nusipirkti receptinį vaistą progesteroną užtrunka (jei surasčiau). Visų trečią kuom pasitikėti jei apie nėštumą niekas nežino?
Gerai. Tarkime. Šiandien būčiau suradus kas nupirktų, rašėte apie pietūs ane? Tai padarau pavedimą, ryt ryte atskaityt< bankas, poryt būtų pinigai pas žmogų, pasisektų jei žmogus nedirbu ir nupirktų, siuntų tarnybos važiuoja iš venspilio į stockholm skirtingų laiku. Bet tarkime pasisektų jog penktadienį vakare išplaukia siuntinys ir gaunu šeštadienį ryte/pietūs. Tad pagalvokite logiškai apie tai jog prg auga, penktadienį buvo 22 (galvojau jau šakės tai nieko nedariau, o jau buvo mergina kuri pirmadienį išsiųstų vaistus). Pirmadienį nepradėjus kraujuoti vėl pasidariau. Prg atsakymas atėjo tik vakar vakare. Jis paaugęs keik standartiškai turėtų paaugti. Jei nėštumas sveikas jis jau ryt bus normose, jei nesveikas jis greitai kris. Va jums mano per mažas noras išsaugoti nėštumą. ☺️✌️
Evighet parašė:
Na va, atsakysiu čia 😂 čia jau tema kur galima bendrauti bet kaip. Visų pirma gyvenu Švedijoje 12 metų, visų antra pavedimas pinigų nusipirkti receptinį vaistą prog…
Nepikite bet yra ir lengvesnis būdas gauti tablečių pakelti prg surandat kas td parduoda permetat pinigus surandate kas paiimtu ir kas skrenda lėktuvu ir per diena turite vaistus,tad net man atrodo jog nelabai turite noro išsaugoti nėštumą
Vabaliukas09 parašė:
Nepikite bet yra ir lengvesnis būdas gauti tablečių pakelti prg surandat kas td parduoda permetat pinigus surandate kas paiimtu ir kas skrenda lėktuvu ir per diena …
Eik į visas 4 puses 🤣😂✌️
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai