Vabaliukas09 parašė:
Aš nežindžiau ne dėl to jog nenorėjau,o todėl jog dėl tam tikrų aplinkinių negalėjau,ir jei mama protinga tai supras jog kalbama ne apie visas mamas,ir gal gerai jo…
🤣🤣🤣🤣
Vabaliukas09 parašė:
Aš nežindžiau ne dėl to jog nenorėjau,o todėl jog dėl tam tikrų aplinkinių negalėjau,ir jei mama protinga tai supras jog kalbama ne apie visas mamas,ir gal gerai jo…
🤣🤣🤣🤣
Niekam nerokomenduoju eiti į privačią grupę ten baisi mamų atskirtis. Tas pats mėnuo, o susibūriavusios į dienas tik kur kuri vienodai gimdo, su ta ir bendraujama. Jei mėnuo visas pilnas, tai elkimės su visomis lygiai. Jog nekiltų nesusipratimų. Kai ateinate į mokyklą irgi atsiskyriat palei kurios spalvos megztinį nešioju sr stengiamės sutarti su visais. Tokio modulio laikykimės ir čia, vis dėl to esame suaugusios.
prieblan parašė:
Niekam nerokomenduoju eiti į privačią grupę ten baisi mamų atskirtis. Tas pats mėnuo, o susibūriavusios į dienas tik kur kuri vienodai gimdo, su ta ir bendraujama. …
Kokias pievas jus cia klabat???? Nei viena net nezino kada pagimdys tiksliai, nes to neimanoma nuspeti. Vienintele ir buvot toj grupej kuri isvadino kitas durnem ir pan, tai atsargiai merginos ir sioj grupej, bo su tokiom mamos tai maza ka 😁
prieblan parašė:
Niekam nerokomenduoju eiti į privačią grupę ten baisi mamų atskirtis. Tas pats mėnuo, o susibūriavusios į dienas tik kur kuri vienodai gimdo, su ta ir bendraujama. …
Ir po savo spalvingos, keiksmažodžiais ir įžeidinėjimais gausiai praturtintos kalbos kitoje grupėje, jūs save vadinate suaugusia
Beje, niekas ten jūsų neįžeidinėjo, neišskyrė ir pan. dalykų nebuvo. Tiesiog nepritarė jūsų nuomonei
prieblan parašė:
Jums gal kažkoks nenormalus pajautrėjimas dėl nėštumo? Juk visas ten ant trijų raidžių pasiuntėt, gyvatėm ir t.t. išvadinot. Jokių atskirčių ten nėra. Bendrauja taip pat kaip ir čia.. panašu, kad esate visai nevaldsnti nervų, ar dėl nėštumo, ar toks būdas. Bet siųsti na..... nu, čia jau. Tai nurimkite. Niekas, jūsų, ponia, neignoruoja, ir neverta pilti tulžies. Pas daugumą čia jautrumas ir nervai, bet išsiliekit gal kur kitur
Jelena. parašė:
Ar galima čia iš grupės išmesti nares? 😳
Jei galėčiau išmesčiau tave su tavo benražygėmis ;) nes aš šita ir sukuriau. Nori pasilik kitoje ir čia nerodyk akių nei nosies.
prieblan parašė:
Nuskriaustosios 😂 dieve mano. Eikit į privačią grupę arba kurkitės savo pvz gimdau ten rūgpjūčio 16 tai ir kvieskitės kurios gimdo ta pačia diena ;)
Kas jums yra 😳😳😳 niekas niekur niekaip nera susiskirste, visos draugiskai bendrauja, is kur jus istrauket toki brieda ir pagal ka nusprendet neisivaizduoju, nes as bendrauju, kai turiu tam laiko ir tikrai neatsimenu nei vienos termino, visiskai tai neturi niekam itakos... Ten tik jus pati uzsipuolinejat ir visas is eiles izeidinejat, kaip ir cia. Na... jus tikrai neadekvati 🤯 siaubas...
3 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai