2019.12.27 15:32 (prieš 6 m.)
OlgALooK parašė:
Aha..buvo ir mano grupej, kur esu, tokia mamyte visazine, kuri protino kitas del zindymo. Taip, zindymas yra svarbus, bet tik iki tam tikro laiko, absurdas yra mait…
Man tik niekaip nedaeina, is kur toks noras pulti, menkinti ir purvais drabstytis. As pati maitinau mp 3 men, po to pradejom pm. Man asmeniskai, nei silta nei salta, kad kitos maitina kad ir iki 5m.(kas zino, gal ir as kita vaika tiek maitinsiu), bet jei uzsimeni apie pm - esi kazkokia,, neadekvati '' zindanciu mamu akimis. Juokingiausi man buna skundai - pvz keliausi kas 20 min nakti, nes vaikas krutines norejo. Ir neduok dieve patarsi tada koki ciulptuka duot ar pm-sudegins ant lauzo. Bet jei pasiskusi, kad atsibodo naktimis buteliukus sterilizuot ir pm daryt - tai tu jau tingine, kuri nieko neveikia. As tikiu energetiniais dalykais - kokia,, aura '' mama duoda vaikui su mp, jei jos galvoje vien pagieza, pyktis ir mintys, kaip kazka izeist forume. Moterys, jus visos nuostabios, jau vien del to, kad i pasauli atvedet nauja gyvybe! Daugiau tolerancijos ir meiles viena kitai