L.A.P.Ė. parašė:
Cia nereik jokios temos,nes vel prasides kosmines litanijos daugiau nieko😁tu tiesiog uzpulk ka nors😁😁😁
Woof woof, lėksiu db kandžiotis 😂🤣🙈
L.A.P.Ė. parašė:
Cia nereik jokios temos,nes vel prasides kosmines litanijos daugiau nieko😁tu tiesiog uzpulk ka nors😁😁😁
Woof woof, lėksiu db kandžiotis 😂🤣🙈
Vabaliukas09 parašė:
Ačiū už pasidalinima,o kitur aš pabusiu pasyvi stebėtoja😂
Tu stebėtoja?
sergi gal?
Evighet parašė:
Tu stebėtoja?sergi gal?
![]()
Nusibodo🤪
Vabaliukas09 parašė:
Nusibodo🤪
Boring 🤣😂
Vabaliukas09 parašė:
Nusibodo🤪
Tarp kitko nevartojau prg nors ir atsigabenau gepretix iš Lt BE RECEPTO. Žinoma ne su privačiu lėktuvu 😂🤣🙈
Ir nevartoju iki šiol. Atsižvelgus į tam tikrus šaltinius nusprendžiau nevartoti, ir nekraujuoju, bei širdelė kolkas plaka ☺️
Evighet parašė:
Radau visai faina temą 🤣😂 vėl prg 😂🤣
Aš šiandien mačiau straipsnį, kad ta moteris iškritusi iš prekybos centro stovėjimo aikštelės padavinėja į teismą aikštelės savininkus
kas kaltas dėl to, kad iškrito? Parkingo savininkai ar vairuotoja? Ar regitra?
Šilo_uoga parašė:
Aš šiandien mačiau straipsnį, kad ta moteris iškritusi iš prekybos centro stovėjimo aikštelės padavinėja į teismą aikštelės savininkuskas kaltas dėl to, kad išk…
Oplia, na čia kur kas įdomiau. Spėčiau jog regitra, bet dukra rėkia kad vienaragiai 😂🤣🦄
Šilo_uoga parašė:
Aš šiandien mačiau straipsnį, kad ta moteris iškritusi iš prekybos centro stovėjimo aikštelės padavinėja į teismą aikštelės savininkuskas kaltas dėl to, kad išk…
Parodyk straipsnį, netikiu 🤣😂🙈
Evighet parašė:
Tarp kitko nevartojau prg nors ir atsigabenau gepretix iš Lt BE RECEPTO. Žinoma ne su privačiu lėktuvu 😂🤣🙈
Nuoširdžiai džiaugiuosi dėl jūsų tikiuosi jog tik viskas bus gerai ir to labai linkiu🥰
Šilo_uoga parašė:
Aš tai už ta moterį nes kaip bebutu aikštele turi būt saugi net jei ir vairuotoja žioplia, nes pvz jei kas atsitrenktu stipriai į mano masina ir aš iškrisiu su savo masina iš aikštelės?Taip neturi būt.
25 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai