LifeHappens parašė:
Manęs neblokavo 😂 per mažai įsivėlus buvau 😂
Aš irgi nebuvau blokuota niekad
LifeHappens parašė:
Manęs neblokavo 😂 per mažai įsivėlus buvau 😂
Aš irgi nebuvau blokuota niekad
fenix parašė:
Oi, na baikit - esu ir anksčiau taip pasisakiusi, ir vėl pasikartosiu.
Pritariu!
fenix parašė:
Oi, na baikit - esu ir anksčiau taip pasisakiusi, ir vėl pasikartosiu.
Oi ten kita visai situacija buvo. Ji aiškino, kad neina jos rasti, nesikartoja ji. O paėmus ir į googlą įdėjus jos garsiąją frazę apie mirštančius vaikus nuo tymų. Išmetė komentarus. Nei ten tyčiojosi, nei persekiojo kas. Tiesiog ji tokia unikali, kad nesunku atpažinti ir už td ribų. Aš nežinau ar gerą atmintį, ar pastabi esu, bet ne vieną narę atpažįstu ir už td grupių. Mane ir manau ne viena narė kitur atpažįsta 🤷♀️
Daphne parašė:
Oi ten kita visai situacija buvo. Ji aiškino, kad neina jos rasti, nesikartoja ji. O paėmus ir į googlą įdėjus jos garsiąją frazę apie mirštančius vaikus nuo tymų.…
Tai kad jus neradote manęs už TD ribu😂 kažkas sakė rašys mano vyrui kita ten dar ką padarys tai va jau 1m laiko mano vyras laukia ir nesulaukia to parašymo nors dievagojosi jog parašė ir išsiuntė 😂 tad jei jau taip rado tai kur ta žinute mano vyrui? Nejuokikit pasaulio jus Šerlokai😂
Vabaliukas09 parašė:
Tai kad jus neradote manęs už TD ribu😂 kažkas sakė rašys mano vyrui kita ten dar ką padarys tai va jau 1m laiko mano vyras laukia ir nesulaukia to parašymo nors di…
Čia su tais rašymais kas grasino, Tai pievų pieva. Nesuprasiu šito 🤦♀️ na tai sveikinu, jūs turit bendramintę 🤩 gal ten kokia jūsų draugė 🤩
Daphne parašė:
Čia su tais rašymais kas grasino, Tai pievų pieva. Nesuprasiu šito 🤦♀️ na tai sveikinu, jūs turit bendramintę 🤩 gal ten kokia jūsų draugė 🤩…
Tai gal vyras sulauke, tik nutylejo. Ir jam kartais reikia su normaliais zmonemis pasneketi 🤫
Nessi parašė:
Tai gal vyras sulauke, tik nutylejo. Ir jam kartais reikia su normaliais zmonemis pasneketi 🤫
Mano vyras tokias rašytojas ir pats pašieptu ir dar kartu su manim pasijuoktu😂,jis per daug protingas vyras jog su tokiom nenormaliom leistųsi į kalbas😂 nei viena protinga tokių dalykų nedarytų. Aš pati kelias žinau iš TD kokie jų fb profiliai,bet jos pačios juos ir nurodė bet net į galva nešautų parašyt jų vyrams kas vyksta TD ir ką jų žmonos čia išdarinėja . Tai gal vistik neesat jua tokios normalios A?
Vabaliukas09 parašė:
Mano vyras tokias rašytojas ir pats pašieptu ir dar kartu su manim pasijuoktu😂,jis per daug protingas vyras jog su tokiom nenormaliom leistųsi į kalbas😂 nei viena p…
Bent vyras protingas,nesivelia į nesamones. Deja žmona nekokia,vis kišas visur ir velias į nesamones. Na turi būti pusiausvyrą poroje,ką čia jau padarysi 🤷♂️
skirmantukas parašė:
Bent vyras protingas,nesivelia į nesamones. Deja žmona nekokia,vis kišas visur ir velias į nesamones. Na turi būti pusiausvyrą poroje,ką čia jau padarysi 🤷♂️…
Jus čia apie save taip?
Vabaliukas09 parašė:
jis per daug protingas vyras jog su tokiom nenormaliom leistųsi į kalbas😂
tai su vyru ištisai tylite, kad jau į kalbas su jumis nesileidžia?
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai