2014.05.13 20:56 (prieš 12 m.)
Ilgai seku tas diskusijas, ir tik galiu padaryti išvada: jeigu maitinčiau vaiką mišiniu, jaučiu nusiraučiau sau plaukus, nežinau tupėčiau gilioje depresijoje, nes paskaičius, susidaro toks vaizdas, kad jeigu nemaitini krutim buvai netikusi nes nesugebejai susirasti reikiamos info kaip tai daryt teisingai, buvai tinginė, nes nesistengei dėl savo vaiko ir nuleidai rankas, ir nesiteisink nes esi silpna, nes nesugebi išmaitinti savo vaiko... ir tokie teiginiai dar labiau varo į neviltį tas mamas kuriom nepasisekė ir aš šimtu procentu esu įsitikinusi, kas joms giliai plėšo siela... daugiau tolerancijos
Kaip čia rašoma, kaikurioms mamoms reikia spyrio į užpakalį... sorry mane dėl klausymo apie anspenius pirmomis maitinimo savaitėm, kol dar mokemės valgyt, taip SUVARĖ tiesioginio šio žodžio prasme, kad esu netikusi nes nemoku paduoti krūties vaikui, kad man reik pagalbos ir turiu skambinti greičiau kviestis konsultantes ir t.t. atsiprašau, bet esu suaugusi moteris ir kai taip užvaro tai net klykt norisi, ypač kai po gimdimo dar depresija apėmus ir taip... po tų kmentarų praverkiau parą, kol nusiraminau...
Na, o dabar galit užmėtyti akmenimis, kam netinka mano nuomonė