dayaNuray parašė:
O is kur tu zinai, kada kas ka pradejo?
Beje, beda ne tai, kad nemoki normaliai rasyti, beda, kad nenori ismokti, tik teis…
P.s kas jus kad mane mokytumet kaip gyvent ir ka daryt ?
dayaNuray parašė:
Beje, beda ne tai, kad nemoki normaliai rasyti, beda, kad nenori ismokti, tik teis…
P.s kas jus kad mane mokytumet kaip gyvent ir ka daryt ?
dayaNuray parašė:
Man matematikos 5 buvo, o bet skaiciuoti moku, cia forumas, o ne rašybos konkursas
Panele_Inga parašė:
tai ir rasyk i vokieciu mamu forumus ir niekas ten nesakys, kad nesupranta ka rasai.
Nelabai turit teises aiskint kur man rasyt ;)
Dievas parašė:
Man nelabai aktuoli LT kalba vokieciu kalba kalbancioi saly ar tas yra sudetinga suprasti ?
Skirtumas tas, kad as ne vokiete. O jus vaiku lietuviu kalbos nemokysit irgi?
Keista, kad tiek visko mokedama nenori ismokti normaliai rasyti. Cia ir baigiasi "as jauna ir sauni". Nes tobuleti noras nulinis.
O gyvenimas dar ilgas, kad tik nereiketu lietuviskai cv rasyti kokia diena.
nu nepradekit vietoj -iai- galunes parasytos -ei- knist prota
Lietuviu egza islaikiau 9-tui, bet jau 3 metai, kaip nebesimokau aktyviai, tai reikia kartais galva pakrapstyt, kokia raide kur rasyt,, viskas ziauriai pasimirsta, o cia gyvenant kitoj saly isvis lengva viska pamirsti.
kabinetuke parašė:
Man matematikos 5 buvo, o bet skaiciuoti moku, cia forumas, o ne rašybos konkursas![]()
![]()
Tai tegu ji raso kaip nori, bet sakykit ka norit, jauna mergina ir tokie pasiteisinimai. Tai imk ir mokykis. Cia gi gimtoji kalba.
Bet ka as cia, gi devyni amatai desimtas badas
Butterfly_ parašė:
nu nepradekit vietoj -iai- galunes parasytos -ei- knist prota![]()
Lietuviu egza islaikiau 9-tui, bet jau 3 metai, kaip nebesimokau aktyviai, tai rei…
Kad tik tokios klaidos tebutu
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai