Hora parašė:
Sveikos,
Turiu toki klausimeli![]()
as pirkau rinkini is vionail.lt likau labai patenkinta , kokybe super , laku spalvos sodrios, grazios. Manu rinkinuka geriau iskart pirkt, buna kartais ir akciju, as su akcija pirkau
Hora parašė:
Sveikos,
Turiu toki klausimeli![]()
as pirkau rinkini is vionail.lt likau labai patenkinta , kokybe super , laku spalvos sodrios, grazios. Manu rinkinuka geriau iskart pirkt, buna kartais ir akciju, as su akcija pirkau
Kristalija parašė:
Mane dar domina,sakykite o prancuzui balta galiuka kokius dazus ar laka naudojat?
kazkur maciau kad su baltu geliu daro, daug graziau ir patogiau nei su geliniu laku.
saulita parašė:
as pirkau rinkini is vionail.lt likau labai patenkinta , kokybe super , laku spalvos sodrios, grazios. Manu rinkinuka geriau iskart pirkt, buna kartais ir akciju, a…
vis ziuriu sita firma ir galvoju,kaip kokybe,,,,,,,jus is sitos firmos ir laka su topu turite?
lediblack... parašė:
kazkur maciau kad su baltu geliu daro, daug graziau ir patogiau nei su geliniu laku.
as darau su pigmentiniais dazais,bet man kazko nelabai laiko,nors ir bio geli dedu,,,,,nori luptis tas baltas galiukas po savaites
Kristalija parašė:
vis ziuriu sita firma ir galvoju,kaip kokybe,,,,,,,jus is sitos firmos ir laka su topu turite?
Aha is sitos, as tai labai patenkinta. Laku kokybe irgi super, vieni is geriausiu ka esu turejus, ziauriai sodrus tokie, pakanka 2 sluoksniu kaip ir. Siaip ta moteris man dar rase po poros sav kai nusipirkau, domejosi ar patiko man, sake kad labai rupi klijenciu nuomone nes stengias prekiaut tik gera kokybe.
saulita parašė:
Ivertinkit ar labai nekokybiskai pasidariau sausu daile man dar toli grazu
Šaunuolė, gražu... Graži ta tamsi spalvyte, iš ten ir pirkai?
Kristalija parašė:
Šaunuolė, gražu... Graži ta tamsi spalvyte, iš ten ir pirkai?
Nea tamsi is Glossy. O ten i rinkinuka va sitos buvo ideta raudona su tokiu graziu blizgejimu ir ta tamsi vysnine nerealiai grazi 

4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai