Fatiga parašė:
Kai daromas kažkoks specifinis cheminis tyrimas, tada nevalgyt. o kai tiriamas bendras, jokio skirtumo, valgius ar ne.
na tikrins cukraus kieki berods,nzn gal geriau nk nevalgyt
Fatiga parašė:
Kai daromas kažkoks specifinis cheminis tyrimas, tada nevalgyt. o kai tiriamas bendras, jokio skirtumo, valgius ar ne.
Mazyyytis333 parašė:
Nevalgyk saldžiai kokią dieną prieš, kad neiškreipt rezultatų. Bet jei ne tas gliukozės testas, kur reik marmalą gert ir porą valandų laukt, manau, kad gali valgyt. Nedavė kokio lankstinuko?
Fatiga parašė:
Nevalgyk saldžiai kokią dieną prieš, kad neiškreipt rezultatų. Bet jei ne tas gliukozės testas, kur reik marmalą gert ir porą valandų laukt, manau, kad gali valgyt.…
nea nedave, sake galima valgyt,bet man rodos geriau butu paketet,kad ir paprastai krauja tikrins.
Na ka ten tikrina 28 sav kraujyje,ar cukraus ne per daug berods
Mazyyytis333 parašė:
nea nedave, sake galima valgyt,bet man rodos geriau butu paketet,kad ir paprastai krauja tikrins.
Tai, mano maymu, ir nevalgius gali iškreipti
Gi alkanam žmogui krenta gliukozės kiekis.
ingute123 parašė:
Sveikos, norejau pasiteirauti, jei uk paskutinemis savaitemis nebedaro skano is kur daktarai gali zinoti, ar neapsisukus virkstele aplink mazylio kakla
O ta virkštelė gali apsisukt ir paskutinėm minutėm
Man LT darė keturios dienos prieš gimdymą - viskas OK, o kai pagimdžiau, buvo apsisukus tris kartus.
Mazyyytis333 parašė:
Gal zinot, kodel prekyboje nebera vitaminu Centrum omega 3 ?
Paskutinius 3 menesius juos geriu,pries tj be omega geriau, kazin jei pakeisciau d…
As situos irgi geriu
Fatiga parašė:
As situos irgi geriu![]()
Aš irgi tuos geriu
Super
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai