debeselis123 parašė:
Siandien pasirode truputis isskyru lyg su krauju... Tai kamstis?!.bi
manau taip
debeselis123 parašė:
Siandien pasirode truputis isskyru lyg su krauju... Tai kamstis?!.bi
manau taip
dzully parašė:
manau taip![]()
bet musu maziukas nerodo visiskai noro islysti
debeselis123 parašė:
bet musu maziukas nerodo visiskai noro islysti![]()
Kada pasirodė išskyros? Palauk, ne viskas iš karto. ;) Man kai išėjo kamštis su pirmagime, pamenu atsiguliau į lovą ir pragulėjau 2val rankas susinėrus kaip grabe, laukiau kol veikla prasidės.
Kaip kokiam filme- iš karto.
Bet praėjo dar geros 8 valandos..
debeselis123 parašė:
sveikos,norejau paklausti po kiek dienu pernesiojimo daro sweep?
Sveika, bent jau man dare per mano due date ir paskiau kelios dienos po, bet nei vienas nesuveike ir taip skaudejo, kad tik be reikalo suitikau del ju.
Raudonplaukė parašė:
Kada pasirodė išskyros? Palauk, ne viskas iš karto. ;) Man kai išėjo kamštis su pirmagime, pamenu atsiguliau į lovą ir pragulėjau 2val rankas susinėrus kaip grabe, …
O man kamštis iškrito, puoliau skambinti į ligoninę, dar valandą pabuvau namie, valanda ten nuvažiavus kol užregistravo, tonusus paklausė ir dar po valandos pagimdžiau
Raudonplaukė parašė:
Kada pasirodė išskyros? Palauk, ne viskas iš karto. ;) Man kai išėjo kamštis su pirmagime, pamenu atsiguliau į lovą ir pragulėjau 2val rankas susinėrus kaip grabe, …
man ryte,,,gal kokia 9h...dabar maudzia pilva...tai jau su vyru turim vilties isvaziuoti sia nakti
1Alina1 parašė:
O man kamštis iškrito, puoliau skambinti į ligoninę, dar valandą pabuvau namie, valanda ten nuvažiavus kol užregistravo, tonusus paklausė ir dar po valandos pagimdž…
tai tau greit viskas
na o man neseniai prasidejo skausmai...maudzia pilvo apacia...taip kaip mmm bet truputi stipriau...tai laukiu kad sustipretu ir gal jau sianakt isvyksim i pasimatyma su savo maziuku
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai