paulabut parašė:
O man iskrito kamstis ir tik po geru poros dienu pagimdziau...
Tai gali ir man taip buti dabar saremiai kartojas kas 5-7min
paulabut parašė:
O man iskrito kamstis ir tik po geru poros dienu pagimdziau...
debeselis123 parašė:
Tai gerai, gal jau greitai susitiksi su maziuku
sekmes ir lengvo gimdymo!
debeselis123 parašė:
Na va as jau susitikau su savo mazyliu![]()
Didžiausi sveikinimai
Aukit dideli ir sveiki
debeselis123 parašė:
Na va as jau susitikau su savo mazyliu![]()
SVEIKINIMAI
KAip viskas praėjo? Papasakok, labai jau smalsu
Choconut parašė:
SVEIKINIMAI![]()
KAip viskas praėjo? Papasakok, labai jau smalsu![]()
:wub:…
Mano visas gimdymas uztruko labai ilgai
Nuo saremiu pradzios iki mazylio gimimo beveik 26h. Paciam gale galvojau kad jau viskas...nebenorejau nieko. Sakiau kad pjautu. Bet mane drasino vyras ir midwife. Esu jiem uz tai labai dekinga. Be ju pagalbos tikrai butu ne kad buve... Apie ligonines prieziura tik patys geriausi atsiliepimai... Turejau dvi midwife kurios manes nepaliko visa ta laika. Siandien jokiosi vyrui sakau as jas taip nukankinau ir saukiau ir spaudziau rankas(padejo per saremius) .
belekokia parašė:
Mamytes noriu paklausti. Prieš kokį men visi man sake kad mano pilvas nukritęs jau (visi tai cia kaimynai draugai ir pan.) Bet prieš savaitę pajutau kad tik dbr tas…
Mano zinok net nebuvo pasmukes pilvukas, o vandenys nubego ir tik po to kai viskas susmuko ir isbliusko.
as.juste parašė:
Mano zinok net nebuvo pasmukes pilvukas, o vandenys nubego ir tik po to kai viskas susmuko ir isbliusko.![]()
Snd buvau gimtadienį tai moterys sako tokio nusmukusio dar nematė niekada.o man tai taip norisi kuo greiciau tai bet koks pozymis kad jau tuoj tuoj kaip didziausias išganymas.
belekokia parašė:
Snd buvau gimtadienį tai moterys sako tokio nusmukusio dar nematė niekada.o man tai taip norisi kuo greiciau tai bet koks pozymis kad jau tuoj tuoj kaip didziausias…
Bet juk net termino nesulaukei dar
Kai vaikiukas pasiruoš, tada ir ateis į šį pasalulį, kam jį skubini?
9 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai