Rūtelėlė parašė:
Daugumai kūdikių būna tie spuogiukai.. Išsivalo odelė ir pradingsta visi spuogiukai![]()
nu ir man taip visi sako kad isivalys odele,bet bijau kad nebutu paskui blogiau
Rūtelėlė parašė:
Daugumai kūdikių būna tie spuogiukai.. Išsivalo odelė ir pradingsta visi spuogiukai![]()
nu ir man taip visi sako kad isivalys odele,bet bijau kad nebutu paskui blogiau
lika1 parašė:
As tai asmeniskai buvau pastebejus kad per daug baltymu vartojau ir nuo ju jam buvo.nieko praeis nesinervuok.susinormalizuos.
tikiuosi kad palaipsniui normalizuosis
debeselis123 parašė:
o dieve 40 valanduas jau galvojau kad man buvo ilgas 26h, o cia 40
![]()
na tu ir saunuole
![]()
Oj zinokit as iki sios dienos grauziuosi, kad ryzausi cp darytis.. Kazkaip atrodo tiek visko buvo galejau dar pakentet, nors man sake, kad su tokia eiga viskas galejo trukti dar iki 18 valandu..
as.juste parašė:
Oj zinokit as iki sios dienos grauziuosi, kad ryzausi cp darytis.. Kazkaip atrodo tiek visko buvo galejau dar pakentet, nors man sake, kad su tokia eiga viskas gale…
o kodel blogai cp? as kai pati gimdziau tai net neisivaizduoju kaip kas
aisku jei iskentejai tiek tai gal butum ir dar iskentus
debeselis123 parašė:
o kodel blogai cp? as kai pati gimdziau tai net neisivaizduoju kaip kasaisku jei iskentejai tiek tai gal butum ir dar iskentus
nesakau, kad blogai, bet dabar kai pagalvoju, galejau dar palaukt ir pati gimdyt.
Nors su cp daug pliusu yra, jokiu skausmu nebuvo, kita diena jau galejau ir sedet ir lakstyt.
Visom naujokėms (ir nenaujokėms) primename, kad temos pavadinime yra nurodyta diskusijos tema.
Jei norisi kalbėti apie viską iš eilės, tai galite daryti vienoje iš poklabių grupių: www.tevu-darzelis.lt/forumas/forum/jungtine-karalyste-didzioji-britanija
O jei norite kalbėtis tam tikra tema apie UK, ją galite išsirinkti iš esamų arba kurti naują: www.tevu-darzelis.lt/forumas/forum/gtgtgt-uk-temines-diskusijos
Na ir yra dar ir bendras forumas, kuriame tikrai yra pakankamai teminių diskusijų - nuo sauskelnių iki maisto gaminimo.
Sveikos, mamytes esamos ir busimos,
Lankemes siandiena pas midwife, aptareme gimdymo plana. Ji siulo gimdyti birth centre - konkreciai man, priklauso Queen's Hospital Romforde (Rytu Londone), labai jau isgyre birth centra jame. Gimdymas vyktu tame paciame pastate tik skirtingame sektoriuje. Sako, labai jau tiktu ir patiktu, kadangi nestumas einasi liuks jokiu riziku, tai ji labai rekomenduoja tai. Ir gimdymo baseinu yra, ir aplinka gera. Viskas labai naturaliai - be streso. Suinteresavo. Pirmenybe teikiame naturaliam gimdymui, bet kadangi tai pirmasis nestumas labai sunku viska numatyti ir isivaizduoti.. O gal nepakelsiu tokio skausmo?
Gal geriau is karto normalioje gimdykloje gimdyti? Noriu isgirsti mamyciu nuomoniu apie tai. Gal kurios esate isbande?
Teja2 parašė:
Sveikos, mamytes esamos ir busimos,
Norejau gimdyti vandenyje, bet deja skausmeliai buvo nepakenciami, dar ne 4cm neturejau, o jau akyse zaliavo, iskarto epiduro uzsiprasiau. O va drauge vaikciojo ir fotogrfavosi prie zuikkkkiu su 4-cm ir laiminga buvo, vandenyje pagimde ir kaip supratau daugiau nikkur nenoretu gimdyti, taip kad kaip pati jausiesi taip ir daryk, noresi vieno bet gali gautis visai kitas, taip kad jei turi gimdymo plana rezk viska ka galvoji
12 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai