dumazu parašė:
Sveikos! Kaip gaila, kad tik šiandien radau šią temą. Mano mergytė ankstukė, gimė 30sav. Apie 6sav. po gimimo išlindo hemangioma, bet sakè tiesioh stebèti, pusę me…
dumazu parašė:
Sveikos! Kaip gaila, kad tik šiandien radau šią temą. Mano mergytė ankstukė, gimė 30sav. Apie 6sav. po gimimo išlindo hemangioma, bet sakè tiesioh stebèti, pusę me…
Sveiki. Mes
dumazu parašė:
Ačiū už informaciją, viskas labai naudinga!Mano mergaitės hemangioma po lazerio buvo šiek tiek pradėjus šviesėt, bet šiandien pastebėjau tokius "šviežius" iškil…
Sveiki. Mano mergaitė, kuriai jau 5metai turi hemangiomą toj pačioj vietoj kaip jūsų. Kadangi mes turim daugybines hemangiomas tai pradžioj po pirmo apsilankymo Santariškėse( mus gydo Strumyla), del daugybiniu hemangiomu buvo tikimybe kad gali ju atsirasti ant vidiniu organu tai pries visus lazerius pirma pagerem propanoliolio kad sustabdytu augima. O daugiau visas gydymas tik lazeriu mum. Mes gydomes jau 5metus, bet dar nepranyko, bet jau pradeda svieseti ir po biski mazeti. Kaip mum sake gydytojas tokiose vietose ir veido srityje reikia laiko kol vjsai pranyks.