2024.10.26 06:51 (prieš 1 m.)
Beata.B parašė:
O kaip dabar jaučiatės po operacijos? Viskas ok? Aš kalbėjau su gydytoju, tai sako po gimdymų kažin kaip bus, o esame leliuko planavime. Jūs pati gimdžiusi? Tie kra…
Jaučiuosi gerai, vakar 2 d. po op, jau negeriu nuskausminamųjų 👍 ilgiau pavaiksciojus pradeda siek tiek jaustis, bet pagulejus aprimsta. Tualeto reikalai irgi gerai- siek tiek namelonu, bet skausmo nera. Turiu 3 vaikus😉 per 3 nestuma, kazkus 8 men. islindo didziulis mazgas, net paeiti negalejau, bet kadangi laukiausi niekuo labai padeteti negalejo, sake pagimdysi praeis. Eijau gimdyti, tai ne taip bijojau gimdymo, kaip to hemorojaus, kad jis plys 😅 po gimdymo su zvakem, tepaliukais issigydziau. Ir ramiai gyvenau va 6 metus- kartais pakraujuodavo minimialiai ir savaime praeidavo. O va sia vasara kraujavimas uzsistese, non stop 3 men. Prisigalvojau baisiausiu ligu, tai kai pasake kad H, tai net padekojau daktarui kad tik jis, o ne kas rimciau 😅 net nzn ka patarti Jums, Jusu II laipsnis, gal dar neverta operuotis, galima su mityba, gyvenimo budu prisiziureti. Pagymdysite, ziiresite. Kaip ir sakiau, man praejo 6 metai po gimdymo, kai jau reikejo tvarkyti. Plius kaip sake, ne vien gimdymai itakojo, dar ir genetika, mano mama irgi su H vargsta...