Luna13 parašė:
O koks KIR atsakymas?
KIR AB 🙂
Manoma, kad apie 20 proc. nevaisingumo atvejų susiję su imuninės sistemos funkcionavimu. Skaityti
visą straipsnįLuna13 parašė:
O koks KIR atsakymas?
KIR AB 🙂
Lineleee parašė:
KIR AB 🙂
O crossmatch tyrimo nedarė? Nes pastaruoju metu vis dažniau pasitaiko kad ir su Kir AB būna kartais crossmatch negative, aišku čia sprendimas vis tiek tas pats - LIT. Linkiu kad su nauju bandymu pagaliau pasisektų 🤞
Luna13 parašė:
O crossmatch tyrimo nedarė? Nes pastaruoju metu vis dažniau pasitaiko kad ir su Kir AB būna kartais crossmatch negative, aišku čia sprendimas vis tiek tas pats - LI…
Ne, šios procedūros nedariau, bet linkstu LIT procedūrą darytis Rygoje 🙂 ačiū už pastebėjimus ir patarimus 🤗💐
Lineleee parašė:
Ne, šios procedūros nedariau, bet linkstu LIT procedūrą darytis Rygoje 🙂 ačiū už pastebėjimus ir patarimus 🤗💐
Jei nesigydote Rygoje,jie ne savo pacientams nedaro..
eresos parašė:
Jei nesigydote Rygoje,jie ne savo pacientams nedaro..
Jeigu užsirašysiu konsultacijai dėl LIT procedūros, neskirs man tokio gydimo? Na, aš dar Marinai parašysiu ir paklausiu kaip viskas vyksta 🙂
Lineleee parašė:
Jeigu užsirašysiu konsultacijai dėl LIT procedūros, neskirs man tokio gydimo? Na, aš dar Marinai parašysiu ir paklausiu kaip viskas vyksta 🙂
Aš rašiau jai,klausiau, bet nuo šių metų pasikeitė,ne savo pacientams neskiria,reikia turėti ivf pas juos,kad gautum visus lit ir t.t.,nors aš ir turėjus buvau konsultaciją su F..Jei ką,parašykit,ką jums Marina atrašė šiuo klausimu.
eresos parašė:
Aš rašiau jai,klausiau, bet nuo šių metų pasikeitė,ne savo pacientams neskiria,reikia turėti ivf pas juos,kad gautum visus lit ir t.t.,nors aš ir turėjus buvau kons…
Supratau, įdomumo dėlei vis tiek parašysiu ir paklausiu 🙂 pasidalinsiu ką atrašys 😉
Lineleee parašė:
Supratau, įdomumo dėlei vis tiek parašysiu ir paklausiu 🙂 pasidalinsiu ką atrašys 😉
Būtinai pasiteiraukite,,įdomu,ką jums atrašys ir pasidalinkit forume😇
eresos parašė:
Būtinai pasiteiraukite,,įdomu,ką jums atrašys ir pasidalinkit forume😇
Labas, parašiau Marinai dėl LIT procedūros jų klinikoje, tai parašė, jog jokių problemų, pirminė konsultacija galima gegužės mėnesį, paskui dar surašė kaip viskas vyksta ir kainas 🙂 tai taip išeina, jog daro procedūrą 🤔
Lineleee parašė:
Labas, parašiau Marinai dėl LIT procedūros jų klinikoje, tai parašė, jog jokių problemų, pirminė konsultacija galima gegužės mėnesį, paskui dar surašė kaip viskas v…
Nu geras 🤣 tai tiesiog parašėte,kad norite konsultacijos su F dėl lit procedūrų ir atrašė,kad be problemų? Man pasiūlė LT darytis,nes girdėjo iš lietuvaičių,kad kažkas kažkur daro, o pas juos neatlieka,jei nedaroma ivf.. o jūs gydotės ne pas F?
1 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai