Salisali parašė:
Stipriai laikau kumščius, kad tik būtų dideli ir gražūs skaičiai 🙏♥️
Ačiū labai ♥️ patikėsiu, kad nepasisekė tik kai pamatysiu skaičius... O šiaip ar esi girdėjusi apie sėkmingas IUI istorijas? ☺️
Intrauterininė inseminacija - pagalbinio apvaisinimo procedūra, kurios metu specialiai paruošta vyro sperma yra sušvirkščiama tiesiai į gimdą. Skaityti
visą straipsnįSalisali parašė:
Stipriai laikau kumščius, kad tik būtų dideli ir gražūs skaičiai 🙏♥️
Ačiū labai ♥️ patikėsiu, kad nepasisekė tik kai pamatysiu skaičius... O šiaip ar esi girdėjusi apie sėkmingas IUI istorijas? ☺️
Posii parašė:
Laukiu, vyrui labai nesiseka. Mano pusle jau belekaip pilna, o dar dirba zmogus kabinete.. bijau, kad nepavyks
Zinokit pirma karta vyras vietoje irgi dare, tai laaabai sunkiai ir ten lasa tik gavo, antra karta net ir namie, bet matyt stresas kr vistiek tik lasas ten isbego, bet klausiai daktares, sake nesijaudinti ir tikrai uztenka🙏
Andiuke parašė:
Esu girdejusi, bet laaaabai mazai jau tu sekmingu istoriju, zinau tik kelias kurioms is 1 pavyksta, pagal statistika daugiausiai is 5-6karto tik.... Dauguma po 3 iui keliauja jau ivf keliu😪
Salisali parašė:
Esu girdejusi, bet laaaabai mazai jau tu sekmingu istoriju, zinau tik kelias kurioms is 1 pavyksta, pagal statistika daugiausiai is 5-6karto tik.... Dauguma po 3 iu…
Mes turėjome 2 IUI, pirmas buvo užkibę, bet pabėgo žirniukas, o po 2 karto pavyko, šiai dienai laukiam savo mažosios 24sav❤️ merginos, nepraraskit tikėjimo, nes man abu kartus buvo skirtingi pojūčiai po procedūrų ir šventai tikėjau, kad 2 IUI nepavyko, bet va laukiam savo stebuklo❤️
Salisali parašė:
Esu girdejusi, bet laaaabai mazai jau tu sekmingu istoriju, zinau tik kelias kurioms is 1 pavyksta, pagal statistika daugiausiai is 5-6karto tik.... Dauguma po 3 iu…
Aišku. Laimingos istorijos padeda, motyvuoja. Norėtųsi jų daugiau išgirsti ☺️
Veos parašė:
Mes turėjome 2 IUI, pirmas buvo užkibę, bet pabėgo žirniukas, o po 2 karto pavyko, šiai dienai laukiam savo mažosios 24sav❤️ merginos, nepraraskit tikėjimo, nes man…
Kaip fainai, sveikinimai ir sveikatos didžiausios! Ačiū, kad pasidalinote savo istorija☺️ O kur darėte abu IUI? Ar NT rodė teigiamą ar visgi iš kraujo tyrimo sužinojote, kad laukiatės?
Andiuke parašė:
Aišku. Laimingos istorijos padeda, motyvuoja. Norėtųsi jų daugiau išgirsti ☺️
Mano antras kartas irgi sekmingas, tik kaip ir pries tai pasisakiusi nare, po pirmos nesekmes galvojau, kad antras tikrai nepavyks ir ejau visiskai rami, net negalvojau apie galima nestuma, galvoju greiciau praeiti si menesi ir bus galima bandyti IVF. Pirmaji karta labai daug analizavau, skaiciavau dienas ir pan. Mano palinkejimas visoms butu truputi nusiraminti ir i tai ziureti paprasciau, manau cia yra didziausias raktas i sekme
Manau vienintelis dalykas ka mes galime padaryti tai laikytis gydytoju rekomendaciju, laiku gerti vaistus jei paskirta, isgerti vitaminus, islikti rami ir stengtis gyventi toliau, o ne skaityti visus straipsnius naktimis, analizuoti ir skaiciuoti (ka dariau pati), savo psichikos ivarymas i tuos remus, kad man turi pavykti cia ir dabar ir uzkerta kelia greitesnei laimingai pabaigai. Kai pasiemiau riba, kad nebegaliu jau net dirbti, o ta pati atsakyma tyrimo ziuriu 50 karta ir skaitau tuos pacius straipsnius ieskodama kazkokio stebuklingo zodzio, supratau, kad gyventi taip nebegaliu. Pradejau vaikscioti daug, sportuoti ir visai paleidau ta minti, pasirodo rezultatas yra
susitaikymas su situacija yra geresnes sveikatos garantas.
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai