Netuke parašė:
Labas .Ar pas mus nera problemu isigyti Letrozole?isivedziau i googla ir nemeta jokios vaistines.
Visas sąrašas vaistinių turinčių letrozole
Intrauterininė inseminacija - pagalbinio apvaisinimo procedūra, kurios metu specialiai paruošta vyro sperma yra sušvirkščiama tiesiai į gimdą. Skaityti
visą straipsnįNetuke parašė:
Labas .Ar pas mus nera problemu isigyti Letrozole?isivedziau i googla ir nemeta jokios vaistines.
Visas sąrašas vaistinių turinčių letrozole
Uzpulsiu jus su kvailais ir smulkmeniskais klausimais 🙂
Siandiena susirgau,pamaciau 16val.tai jau skaiciuoju 1c.d. taip?(ar laukti kol "gerai pramus")
Paskirta letrozole nuo 3c.d.tada gaunasi gerti pirmadieni.
Ar gerti kasdien tuo pat metu ar nera skirtumo?
Kelinta ciklo diena jums buvo pati iui?Suprantu jog kiekvienai skirtingai,bet vyras ruosias isvaziuoti,bandom skaiciuoti kada reikes gristi.Kadangi 14cd bus penktadienis suprantu jog veliau savaitgali iui nieks nedarys.
Netuke parašė:
Siandiena susirgau,pamaciau 16val.tai jau skaiciuoju 1c.d. taip?(ar laukti kol "ge…
Man buvo taipat 3 cd , geriau dažniausiai nuo ryto , pačia IUI man atliko 13 cd , 10cd patikrino buvo penktadienis tada sekmadienį susileidau ovitrele ir pirmadieni atliko IUI buvo 13 cd
Errrrrii parašė:
Man buvo taipat 3 cd , geriau dažniausiai nuo ryto , pačia IUI man atliko 13 cd , 10cd patikrino buvo penktadienis tada sekmadienį susileidau ovitrele ir pirmadieni…
Pati susileidote?Jauciu ir man teks paciai,net silpna daros 😁
Netuke parašė:
Siandiena susirgau,pamaciau 16val.tai jau skaiciuoju 1c.d. taip?(ar laukti kol "ge…
Mums darė 14 d. Įtariu, kad kitomis aplinkybėmis gal būtų darę vėliau, bet buvo ilgasis savaitgalis, tai užregistravo penktadienį 18 val., kad būtų kuo vėliau. Ir su ovitrelle jie kažkiek pareguliuoja ovuliacijos laiką. O leistis tikrai nebuvo sunku. Ten tokia speciali adata, tai su ja labai paprasta
O dėl vaistų vartojimo laiko man gydytojas nieko nesakė 🤔
Netuke parašė:
Pati susileidote?Jauciu ir man teks paciai,net silpna daros 😁
Ne , anyta leido bet jei prireiks dar kartą pati drąsiai susileisiu nes visiškai nieko nesijaučia
Netuke parašė:
Man sake jeigu mm prasideda iki 12-13val skaitosi pirmoji diena. Jeigu veliau jau skaičiuot nuo sekancios. Letrozoli geriau labiau i vakara nes mane lb pykino nuo jo ir blogai jauciausi.
Mano mm pirmoji diena buvo kovo 25d.o iui darem balandžio 5d.
Sokoladas27 parašė:
Man sake jeigu mm prasideda iki 12-13val skaitosi pirmoji diena. Jeigu veliau jau skaičiuot nuo sekancios. Letrozoli geriau labiau i vakara nes mane lb pykino nuo j…
Aciu labai uz atsakyma.
Gaunasi dare 12c.d.,anksciausiai kolkas is visu atsakiusiu.
Ar sekmingas jusu iui?🙂
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai