Smiltys parašė:
Du metus buvo nepakankamas spermatozoidų judrumas, bet atliekant IUI paaiškėjo, kad labai stipriai pagerėjo situacija ir jau buvo normospermija. Vyras prieš kelis m…
O kokius vaistus vartojo vyras ?
Intrauterininė inseminacija - pagalbinio apvaisinimo procedūra, kurios metu specialiai paruošta vyro sperma yra sušvirkščiama tiesiai į gimdą. Skaityti
visą straipsnįSmiltys parašė:
Du metus buvo nepakankamas spermatozoidų judrumas, bet atliekant IUI paaiškėjo, kad labai stipriai pagerėjo situacija ir jau buvo normospermija. Vyras prieš kelis m…
MineMi1 parašė:
Clostilbegyt. Dar pradėjo sportuoti, sakoma, kad tai irgi turi kažkiek įtakos
Errrrrii parašė:
Sveikos Merginos ar ir jums po IUI jautėsi toks pilvo maudimas ? Atrodo pilvo apačia tokia sunki gal čia nuo progesterono 🤔
Jautėsi maudimas, man nuo progesterono pilvą labai pūtė dar
Errrrrii parašė:
Sveikos Merginos ar ir jums po IUI jautėsi toks pilvo maudimas ? Atrodo pilvo apačia tokia sunki gal čia nuo progesterono 🤔
Sveika, jauciasi ir man maudimas lyg mm ateitų
Euforia1 parašė:
Sveika, jauciasi ir man maudimas lyg mm ateitų![]()
Va va panasiai ir man toks jaumas lyg tuoj ateis , tikėkimės kad tai geras ženklas 🌸😊
Smiltys parašė:
Clostilbegyt. Dar pradėjo sportuoti, sakoma, kad tai irgi turi kažkiek įtakos
Kiek laiko vartojo ? Po kiek laiko kartojot tyrimą ? Maniškis irgi prieš pusmetį gėrė juos 3mėn bet rezultato negavom o tyrimo taip ir nebepakartojom 🙈
MineMi1 parašė:
Kiek laiko vartojo ? Po kiek laiko kartojot tyrimą ? Maniškis irgi prieš pusmetį gėrė juos 3mėn bet rezultato negavom o tyrimo taip ir nebepakartojom 🙈
Vartojo gal apie du mėnesius. Jam buvo skyrę pusei metų. Nieko nesitikėjom, spermogramos specialiai nekartojom, tiesiog gydytojai per IUI pasakė, kad rodikliai labai pagerėję. Per paskutinį tyrimą A+B buvo 14 mln., o po vaistų sakė lyg ir 36 mln. ar pan. Šiaip patys gydytojai atrodė nustebę 🙈
O kokia jūsų situacija? Ar labai prasti rodikliai?
Beje, kažkur skaičiau, kad šie vaistai veikia tik tol, kol juos vartoji 😔
Smiltys parašė:
Vartojo gal apie du mėnesius. Jam buvo skyrę pusei metų. Nieko nesitikėjom, spermogramos specialiai nekartojom, tiesiog gydytojai per IUI pasakė, kad rodikliai laba…
Aha , pas mus mažai judrių ir mažai taisyklingos formos. Mums skyrė 3men . Aha esu ir aš skaičiusi kad tik trumpalaikis efektas deja mums nesuveikė 😒 ir mums buvo sakyta kartoti tyrimą po 3-4 mėnesių bet taip ir nepakartojom nes vyras išvyko 🙈 reikės vėl apsilankyti pas androloga ir žiūrėti ką dar patars 😔
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai