Diamant parašė:
O gal žinot per kiek maždaug dienų pasirodo mms po progesterono nutraukimo?
Man po 1iui kai nutraukiau progesteroną prasidejo po 2dienu ☺️
Intrauterininė inseminacija - pagalbinio apvaisinimo procedūra, kurios metu specialiai paruošta vyro sperma yra sušvirkščiama tiesiai į gimdą. Skaityti
visą straipsnįDiamant parašė:
O gal žinot per kiek maždaug dienų pasirodo mms po progesterono nutraukimo?
Man po 1iui kai nutraukiau progesteroną prasidejo po 2dienu ☺️
Rama parašė:
Nu aš jau po. Kairėje pusėje sakė 16 mm folikulasšiandien. 10 ciklo diena. Ovitrele liepė susileisti šeštadienį vakare, na o kadangi sekmadienį neišeina padaryt…
Bet folikulas gerao uzaugo, be vaistų pats uzauga Jums? 🙂
Kate parašė:
Bet folikulas gerao uzaugo, be vaistų pats uzauga Jums? 🙂
Čia po letrozolio
bet esu ejus pries ovuliacija tai irgi sake mato gerai užaugusius
Tik bijau kad pirmadienį gali būti per vėlu IUI, nu bet yra kaip yra
Labas rytas,
8 diena po IUI savijauta bloga, pilvo skausmai, spazmai, negaros apačios skausmas, bendras kūno patinimas, dažnas noras šlapintis, na viskas kaip prieš mm,,,,,ar kuriai buvo panašiai? geriu vakarais estrofem ir 2 kartus gepretix.....bijau, kad iui nepavykus bus.......
liepa87 parašė:
Labas rytas,
8 diena po IUI savijauta bloga, pilvo skausmai, spazmai, negaros apačios skausmas,…
Gali būto nuo vaistų, man nuo estrofem pilvo apačią būna pamaudzia, šonai dilgcioja 🙂
Diamant parašė:
Pas mane irgi testai balti, bet vistiek ryt eisiu krauja priduot, daktaras sakė neužsiimti saviveikla ir vistiek priduot krauja, nors ir testai tušti
Ar pridavete krauja? 🙂 Aš šiandien taip pat pridaviau, nors reikėjo rytoj,bet ryt ne darbo diena tai nieko jau nepakeis. Nes testai tai balti
Kate parašė:
Ar pridavete krauja? 🙂 Aš šiandien taip pat pridaviau, nors reikėjo rytoj,bet ryt ne darbo diena tai nieko jau nepakeis. Nes testai tai balti
Pridaviau. Dėja , kaip ir testo atsakymas buvo neigiamas, iškart susitariau jau dėl antro IUI
Kate parašė:
Nepavyko antras iui 😭
Kadangi žinau, kad žodziai stiprybės , stenkis nestresuot , neliudėk ir pan. Nepadeda o kartais dar ir erzina, tiesiog linkiu, jog kitas kartas būtų sėkmingas 🙏❤️
Diamant parašė:
Kadangi žinau, kad žodziai stiprybės , stenkis nestresuot , neliudėk ir pan. Nepadeda o kartais dar ir erzina, tiesiog linkiu, jog kitas kartas būtų sėkmingas 🙏❤️…
Nebedarys sakė jau trečio man 😟 sakė nėra prasmės daryti, tas pats bus. Tolimesnis kelias kurį siūlo ivf, bet aš atsisakiau, nenoriu. Kadangi man pratekamumo tyrimo metu rado mikropolipa gimdoje, tai eisiu pas kitą gydytoją, pasisneketi,kad gal salintume, gal tai priežastis dėl ko nepavyksta. Noriu išbandyti viską,kad kuo natūraliau pavyktų. Tuomet dar sakė gydytoja pabandytu 3 iui. Jei ir operacija nepadės tai viskas tada. O Jums sėkmės kitame etame, būtinai paaidalinkite
4 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai