Simonytea parašė:
pas mane vonia buvo gimdykloj
tai pasiseke i ta pakliut, as kai neprasiau vonios, tai iskart gavau gimdykla be vonios.
Liepojos g. 43, korpusas „Aušra“, KlaipėdaSimonytea parašė:
pas mane vonia buvo gimdykloj
tai pasiseke i ta pakliut, as kai neprasiau vonios, tai iskart gavau gimdykla be vonios.
Torri parašė:
tai kad kazin ar prasymas padetu manau jei susimoketum tada pakliutum i tokia gimdykla,arba tik atsitiktinumo deka
lina1984 parašė:
tai kad kazin ar prasymas padetu manau jei susimoketum tada pakliutum i tokia gimdykla,arba tik atsitiktinumo deka![]()
lyg ir nemokama gimdykla su vonia, bet kazkaip nedomino ji manes tai neklausiau
mus kai domino pogimdyvines mokamos palatos, tai jomis labiau domejomes ) tik deja nesviete sulaukt eiles i jas
bet pasiseke gavom nemokama, bet su lova vyrui
egliuz parašė:
Manau, jei gimdymo eiga leidžia, tai tikrai galima pasinaudoti vonia (esu buvusi). Bet jei prikabina prie lašinių ir skatina, tai apie vonias gali pamiršti.
tai man su pirmu taip ir buvo visa laika reikejo kankintis lovoje,turbut nieko niera baisiau kai negali vaikscioti:(( bet viliuosi kad si karta viskas lengviau bus
Rienata parašė:
as ir pries 8metus gimdziau buvo ir vonia ir dusas viskas ir nieko nei prasem specialiai nei ka.
na kaip kam matyt jei ir butu buve buciau nepasinaudojus nes skatinamuosius lasino
vysnyte parašė:
kaip suprasti plese??![]()
![]()
cia toks skausmo apibudinimas lyg plestu,bet viskas yra iskenciama ir jei vienai buna sunkus gimdymas kitai daug lengviau,tikekimes pakliuti i greitai gimdanciuju rata
4 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai