2015.10.11 14:18 (prieš 10 m.)
Sveikos, pagaliau tarpe persikraustymu radau laiko pabaigti 'Tigro zmona'. Na, toks dvejopas ispudis. Nustebino, kad toki kurini parase jauna autore. Ir nors ir kaip ta knyga interneto platybese isgirta, man kazko truko. Siek tiek seimos sitroijos, atsiminimu, senelio-anukes rysys, ju 'paslaptys' ir ritualai, karo nuotaikos, visas kurinys persmelktas mistikos, ipintos kelios neitiketinos istorijos - kaimo/seimos legendos. Net nezinau...Literaturine kalba gal ir visai nieko, veiksmo irgi lyg ir buvo, bet tas sokinejimas tarp praities ir dabarties, kazkoks padrikas man pasirode, ir 'tigro zmona' kuri lyg ir turetu buti svarbiausia 'veikeja', kurinyje nebuvo taip jau apgaubta demesiu, tie istoriju pabaigu nutylejimai mane truputi erzino.
O dabar begdama per kygu sarasa savo kindle uzkliuvau uz 'Milijonas nepadoriu paslapciu'. Neskaiciusi as 'pilkuju atspalviu' ir pan, ir jau nujauciu, kad cia bus makulatura, o ne literatura, bet dabar tarpe persikraustymu norisi kazko lengvai ir greitai skaitomo, kad nekankinciau knygos menesi laiko...