burbuolė parašė:
Man sakė, kad vidinį daro iki 12 sav.tik (jei viskas gerai)
Man vidini dare ir 15 sav.aisku bijojau klausiau ar galima ir pan,tai daktaras uztikrino kad galima,nieko baisaus
burbuolė parašė:
Man sakė, kad vidinį daro iki 12 sav.tik (jei viskas gerai)
Man vidini dare ir 15 sav.aisku bijojau klausiau ar galima ir pan,tai daktaras uztikrino kad galima,nieko baisaus
geranta parašė:
jo jo as irgi Ukmergej,jeigu tik viskas gerai bus, nes zinau jei kazkas labai rimto tada siuncia iAntaklanio ligonine,kur tikrai nenoreciau gimdyt...
o kas tavo gine?
Mano Kireiliene,su pirmu vaikeliu ejau pas Praneviciene,o dabar kai pirma kart nuejau pasitikrinti del 2nestumo,Pran nebuvo,ejau pas Kireil.taip ir likau pas ja.As ir gimdziau prie jos.Jokiu nusiskundimu neturiu,viskas buvo labai grazu(aisku tik ne gimdymas)
Nereikia galvot apie blogus dalykus!!!!
Viskas bus tik gerai ir ne kitaip!
Sveikos esamos ir busimos mamytes ;) Noriu jums pasiguosti, vakar buvau apziuroj ir turejom su vyru suzinoti vaikucio lyti, bet kaip ir tikejaus mazasis pasislepes ir nieko neparode ;s Daktare sake kad jis labai zemai sedi tai cia blogai ? liepe gulet po kojom pasidejus kanors, tai kaip supratau pasideti reikia po blauzdom, o gal ir po slaunim ? Dar norejau paklausti ar verta eiti privaciai kur nors kad paziuretu vaikucio lyti, nes kaip supratau mano daktare daugiau neziures ;s
vyras sako jei vaikutis nenori tai ir nerodo kam cia lysti, nu bet man taiiip knieti, mano mama su visais leliukais nezinojo kas gims as to nenoriu
Toliau nustate, kad placenta yra priekineje sienoje, bet tikriausiai taip ir turi buti ar ne ?
Dar gavau barti, kad priaugau per daug svorio, matyt po visu vemimu organizmui truko vitaminu visokiu tai kirtau kaip turi but, o dabar ant dietos sedesiu
Tai va mamytes tokia as cia jums istorija sukurpiau, is to liudesio net nepasikonsultavau su daktare prideramai. lauksiu jusu atsakymu ;)))))
geranta parašė:
va cia tai gerule staigmenauztat ir nezinau ar labai noriu zinot kas pilvelyje gyvena... paskui toks lengvas sokas gali but
![]()
![]()
Dabar jau ir as mastau ar verta zinot :DDD
balione parašė:
Sveikos esamos ir busimos mamytes ;) Noriu jums pasiguosti, vakar buvau apziuroj ir turejom su vyru suzinoti vaikucio lyti, bet kaip ir tikejaus mazasis pasislepes ir nieko neparode ;s Daktare sake kad jis labai zemai sedi tai cia blogai ? liepe gulet po kojom pasidejus kanors, tai kaip supratau pasideti reikia po blauzdom, o gal ir po slaunim ? Dar norejau paklausti ar verta eiti privaciai kur nors kad paziuretu vaikucio lyti, nes kaip supratau mano daktare daugiau neziures ;s
vyras sako jei vaikutis nenori tai ir nerodo kam cia lysti, nu bet man taiiip knieti, mano mama su visais leliukais nezinojo kas gims as to nenoriu![]()
Toliau nustate, kad placenta yra priekineje sienoje, bet tikriausiai taip ir turi buti ar ne ?Dar gavau barti, kad priaugau per daug svorio, matyt po visu vemimu organizmui truko vitaminu visokiu tai kirtau kaip turi but, o dabar ant dietos sedesiu
Tai va mamytes tokia as cia jums istorija sukurpiau, is to liudesio net nepasikonsultavau su daktare prideramai. lauksiu jusu atsakymu ;)))))
Sveika. Po kojom pasidėk manau kaip pačiai patogu..tarp blauzdų kelių ar šlaunų. Lysti su echo dažnai gal ir nereikėtų. Jeigu jau tikrai knieti lytis tai siūlyčiau pakentėti iki kokios 30 savaitės jeigu jau privačiai eisi, nes tada bus tiksliau
Placenta gali būti bet kur. Blogai kai ji dengia gimdos kaklelį. jeigu priekinėje dalyje tai vėliau turėtum pajusti judesiukus tik. ;)
balione parašė:
vyras sako jei vaikutis nenori tai ir nerodo kam cia lysti, nu bet man taiiip knieti, mano mama su visais leliukais nezinojo kas gims as to nenoriu![]()
Toliau nustate, kad placenta yra priekineje sienoje, bet tikriausiai taip ir turi buti ar ne ?Dar gavau barti, kad priaugau per daug svorio, matyt po visu vemimu organizmui truko vitaminu visokiu tai kirtau kaip turi but, o dabar ant dietos sedesiu
placenta ivairiose vietose gali but, dazniausiai buna nugarinej daly, bet daznai pasitaiko ir priekinej, pati sita reikala turiu, dar pora liepinukiu placentas prieky turi. Siaip placenta prieky sulaiko vaisiaus judesius, galima juos pajusti veliau, arba jausti silpnesnius nei kitos. Mane kai daktaras apziurejo, sake ta placenta pas mane prieky nieko neitakos nei gimdymui nei dar kam...
Sveikos mamytes
as taipogi jungiuosi prie jusu, buvau pas dakrtariuka pasake kad viskas gerai ir kad mum eina 19 savaite
tad nusprendziau nebetylet ir pasimegauti nestumu
is pradziu jauciausi nepasakiskai gerai, nevemiau bet sleikstulys tiek maistui tiek kvapams na viskam buvo neapsakomas, tad buvau numetusi ir keleta kilogramu bet daktaras nieko nesake tad ir nekreipiau demesio
o db jau svoris susinormalizavo bent jau sioje pateiktoje lenteleje rodo minimalu svorio kategorija, nemanau kad tai blogai jei jauciuosi pasakiskai gerai
kaip manote? noriu ir as pasiguost mano leliuko lyties taipogi nemate, speliojo gal berniukas bet kiausiukus uzslepes, tad ant galo sako 50/50 kad bus mergyte
nenuliudau nors buvau isitikinusi kad nesioju berniuka bet zinot kaip buna pirmas vaikutis norisi tai ta tai ana nupirkt o nezinai kam pirkt
tad ruosiuos vaziuoti y privacia klinika kai sueis 22 savaites, nes sako kad nuo 20 geriausiai matosi, tad viliuos kad jau tuomet nesisleps ir parodys ka pilvelyje nesioju
bet siaip ar taip esu laiminga labai norejom leliuko, vyras aisku labai svajojo apie berniuka bet kas bus tas gi svarbiausia sveikas
tad sveikinu visas besilaukiancias
saulytea9 parašė:
sveikos as jums tokia linksma istorija papasakosiu kaip mano mb puskei buvo gal pries pusmetitai vat ji laukesi prancuzijoj jai ultragarsa dare tris kartus nuo 15 sav ir visus tris kartus daktares klause ko laukias
tai visus tuos kartus daktare sake jog mergaite nes pimpaliuko nesimato
ir ji pati su vyru tyrinejo paskutinem savaitem 31jei neklystu sako tikrai nesimato tikrai mergyte
nors abu lb norejo sunaus nes mergicka jau turi
tai vat padare balta kambari su rausvom uzuolaidom kilimu ir komodom taip pat rubelius patalyne ir visa kita supirko mergaitei
ir ka sau galvojat gime berniukas didelis grazutis
pimpaliukas irgi vietoj
tai staigmenele visiem buvo didziausia abu dziauges jog bent sienu nedaze ir nepaise su gelytem
![]()
tai vat kaip buna pirmas savo gyv savaites berniukas gyveno roziniam pasauly
![]()
![]()
va cia tai kietai na buna tokiu nutikimu tikrai , kad apsirinka
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai