niekieno parašė:
Aš maitinu ir mp ir Aptamil comfort, bet su viduriukais viskas gerai, pakakojam kasdien po kartelį.
Mes duodam aptamil HA, vandenuko kartais pasiulom atsigerti. Tustinasi irgi karta i diena dazniausiai. Bet daktare sake normalu cia
niekieno parašė:
Aš maitinu ir mp ir Aptamil comfort, bet su viduriukais viskas gerai, pakakojam kasdien po kartelį.
Mes duodam aptamil HA, vandenuko kartais pasiulom atsigerti. Tustinasi irgi karta i diena dazniausiai. Bet daktare sake normalu cia
Sveikos. Gal galit padėti? Nežinau ka daryti. Mums 3sav. Maitinu nusitrauktu pienu, neturiu daug, gal 2 kart dienoje tik iseina pamaitinti, daugiau primaitinu misinuku. Naudojom pradzioj aptamil alergiskiems, nenoriai valge, raukesi, pakeitem i aptamil be laktozes, nebaigem viso nes pradejo po valgymu klykli, toliau isbandem aptamil comfort, pradejo kakoti po kiekvieno maitinimo ir net maitinimo metu, gal 6-7 kart dienoj. Raitosi, bezda. Esam isbertos veiduka, bet kunas neisbertas. Nezinau ka daryti, keisti misinuka ar ka, gaila vaiko..patarkit
Edit. parašė:
Sveikos. Gal galit padėti? Nežinau ka daryti. Mums 3sav. Maitinu nusitrauktu pienu, neturiu daug, gal 2 kart dienoje tik iseina pamaitinti, daugiau primaitinu misin…
Manau aptamil alergy care nes vaikas turi priprasti, mano mergaitė irgi raukesi mažai valgė bet po savaitės laiko priprato ir valgo iki dabar, susitvarkė ir pilvukas ir bėrimai mums😌
Edit. parašė:
Sveikos. Gal galit padėti? Nežinau ka daryti. Mums 3sav. Maitinu nusitrauktu pienu, neturiu daug, gal 2 kart dienoje tik iseina pamaitinti, daugiau primaitinu misin…
As tai tik tiek paklausčiau.. O iš krūties nevalgo? Nes dažnai nutraukiama mažiau, nei pieno yra.
O šiaip tikrai keisčiau mišinį, kai matosi kad jam netinka.
lututee parašė:
As tai tik tiek paklausčiau.. O iš krūties nevalgo? Nes dažnai nutraukiama mažiau, nei pieno yra.
As esu isitikinusi, kad suprast, jog misinys tinka /netinka tikrai neuztenka poros dienu. Gal tuo metu kokie diegliukai buvo ar siaip vaikas neramus, nereikia visko nurasyti pm
Edit. parašė:
Lygoninei turejom problemu su krutine, pazeide nemokedama zysti ir po to nebeime kol uzgijo, teko nusitraukineti ir duoti is buteliuko, plius primaitinti nes neuzte…
Manes vis nesiliauja stebint ligonines - visais varpais skalambyja, kad misinukai blogis, bet jaunas, pirma kart mamas, isleidzia kruvinais papais ir net dorai nepaaiskine zindymo esmes. Ne kiekviena turi galimybe samdyt privacia zindymo konsultante, geda Lietuvos ligoninems.
Dabar susimasčiau dėl veiduko bėrimo
visada valgom Aptamil Comfort ir viskas buvo gerai,.bet pora savaičių.mažylio vridelis išbertas, bet aš galvojau, kad nuo seilių, nes iš po nakties veidukas buna normalus, o per dieną visą išberia, tai gal čia mišinukas kaltas
beja dar klausimas, ar nuo mišinuko gali būti kakutis žalias?
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai