sveikutes, na cia priraset, permeciau akimis , kiek spejau, labai uzsiemus paskutiniu metu,mat dirbti pradejau, dirbu 5dieni sestadieni ir sekmadieni nuo 12pm arba nuo 2pm (kaip kada) iki 10pm, tai grizus namo,jau einu i dusa ir miegot
bet labai dziaugiuosi,kad gavau tokia pamaina gera, savaitgalinis siftas gerai apmokamas, ir 3 darbo dienos man atrode nepasiekiama svajone (vis grudo tas 5 dienas per savaite, nes tik tokie,matote, shiftai ) ,na bet issikovojau
tai vat, o vistiek kazkuri paklausit, ka dirbu,tai iskart trumpai papasakosiu: hygiene, kur viska valo plauna ir tt, as tai rubineje dirbu (irgi prie hygiene prisiskaito,kaip nekeista) , tai ten pabeldzia i langeli kas nors, papraso kokiu guminiu ar safety boots, paduodu , arba chalato, suziuriu kad nieko netruktu,ko truksta, uzsakau,zodziu lengviau nei nesvajojau,didziaja dali ramuma, ner kas veikti,biski nuobodoka, su telefonu pramaigau pagrinde arba uzkalbinu ka pazistu is senu laiku,papletkinam
O siandien jau iseigines prasidejo,iki pat 5dienio,laukiu kol mazasis vyrutis atsikels, nes parpia mano lovoj jau daugiau nei dvi valandos, ir vaziuosim i meadowhall, nes ziuriu,kad nei kojiniu nebeturiu, reikia truputi apsipirkti
o beje, kadangi dirbu 5dien sestad ir sekmad, vauikas naktimis kelias, tai nelengva darbe, todel MB pasakiau,kad sestadienio naktis , yra MANO naktis, kad nors karta issimiegojus nueiciau i darba, tai va praeita nakti jis miegojo maziaus kambary, neilgai trukus vaika salia saves pasigulde, nes uzkniso jam kilnotis, sakau jam : va, dabar suzinojai,kaip sunku nemiegoti nakti,ir dar kita diena ant koju stovet zvaliam
oj labai dziaugiuos as, tegul biski ir jis pavargsta dabar, pamate,kad as jau lakstau ten ir ten,tai pasportuot, tai darbas dabar, tai klijante kokia, nelabia jau dziaugias dabar, bando kazka burbet,jam pradeda reiketi masinos tada, kada ir man reikia, tai bumba kad perkam antra masina, antra masina, o as zinau,kad tikrai GALIM susiderinti,tik jis nenori
jokiu antru masinu nebus, o jis iesko,renka, siulo man, piktas,kad nesutinku, zodziu nezinau as kartais kas su tais vyrais, kaip mazi vaikai!!! masina antra nusipirkti gali visi, susitaupei-ir nusipirkai, o vat insurance yra kita kalba