agne_kol parašė:
Gaila dirbu 6d, eičiau ir aš mielu norugal galėsit paklausti kas nors ar vyks liepą arba rugpjūtį avent pamokėlės?
Kiekviena menesi jos vyksta ir dazniausiai pradzioj menesio Marijampolej
agne_kol parašė:
Gaila dirbu 6d, eičiau ir aš mielu norugal galėsit paklausti kas nors ar vyks liepą arba rugpjūtį avent pamokėlės?
Spyglius89 parašė:
aha as ir galvoju eiti![]()
Tuomet gal pasimatysim
nerin-gele parašė:
laba diena, gal turite padovanoti nebenaudojama vaikiska vezimeli vaikuciui is globos namu? vaikuciui tuoj du metukai. vezimelis dar labai reikalingas.
jau ir ysivaikinti spejai?
greetulka parašė:
Galvojau gal nevyks, nes atostogų metas, ačiū už info
Spyglius89 parašė:
aha as ir galvoju eiti![]()
as ir zadu eiti
rasimiene1990 parašė:
Aciu,pasidomesiu...
O jis tau padejo?
man jis negalejo nieko jau padet, nes nuvaziavau patikrino ir suzinojai kad laukiuosi. Tai to tyrimo nedaro nescioms. Bet buvau jau ir taip nemazai tyrimu kraujo pasidarius. Ziurint kokia beda jums.
vidme parašė:
jau ir ysivaikinti spejai?![]()
ne tik isidarbint vaiku namuose, turime leliuka, kuriam verkiant vezimelis reikalingas, gal kas turi nebenaudojama
R-E-A-A parašė:
man jis negalejo nieko jau padet, nes nuvaziavau patikrino ir suzinojai kad laukiuosi. Tai to tyrimo nedaro nescioms. Bet buvau jau ir taip nemazai tyrimu kraujo pa…
Kad as zinociau ta beda tai pasakyciau
o dar antra gine ir teigia kad viskas man gerai,bet kaip tik pastoju iskart 3-4sav persileidziu
rasimiene1990 parašė:
Kad as zinociau ta beda tai pasakyciauo dar antra gine ir teigia kad viskas man gerai,bet kaip tik
rasimiene1990Ar vyras tyres? O gal pastojat ir laukiates berniuko ir del to nepavyksta isnesiot.. nes zinau daug atveju kai mergaites isnesiodavo o su berniukais persileisdavo
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai