Mellissa parašė:
Sveikos, merginos 🌸🙂
Turiu po 1 buteliuką nepraimtų papildų:
Labai geri Fh pro
Pradejau vartoti , foliu budavo apie 4-5 amh buvo 0,7 pastojau po 5menesiu naturaliai
Visoms rekomenduoju
Mellissa parašė:
Sveikos, merginos 🌸🙂
Turiu po 1 buteliuką nepraimtų papildų:
Labai geri Fh pro
Pradejau vartoti , foliu budavo apie 4-5 amh buvo 0,7 pastojau po 5menesiu naturaliai
Visoms rekomenduoju
Sveikos moterys, pries pirma apvaisinima buvau 28-29 m kai pradejom kazkur ir amh buvo berods 0.8-0.9 kai norma nuo 1.2 kazkur turejo bit jeigu gerainpamenu, nu zodziu nesieke normos. Jau tada buvo folikulu mazai, velgi nepamenu kiek tiksliai. Greit greit sake daktaras darom nes laikas jums nesajyngininkas (vyras su sperma irgi nekokia). Tai ivf padarem ten berods 6 islupo kiausinelius, visi vaisinos, vienas ikeltas viskas ok gime, keturi saldomi dabar ir vienas neisliko. Profilaktiskai ejau pas gine ir ji sako 1-2 folikulai jau tik per kiauside dabar, menopauze jau uz kampo tau, jeigu vaiko dar nori tai siais metais sukis. Tai cia reiskia man siais metais reiktu eiti saldyto pasiimti ar galima kazin eiti saldytu pasiimti menopazei prasidejus net? Man dabar 32, kazkaip norejau dar palaukti...
Ayta parašė:
Sveikos mergaites,gal kuri bandet prp su 0 rezervu?ar verta bandyti?Nes foliuko ne vieno jau nebemate,kiausides visai mazutes,patare pabandyti,idomu jusu patirtys🙂…
Labas, manau jog reiktų nueiti į konsultaciją ir paklausti ką gydytojas rekomenduoja? Ar jis siūlo, ar padės, o gal net nebeverta investuoti pinigų?
Aš tai irgi norėjau daryti prp. Gruodį po nepavykusio ivf kai gydytoja pasakė jog nebegali mums padėti, jos klausiau, tai atsakė jog mano atveju nerekomenduoja nes pas mane labai stipri endometriozė ir prp tik dar labiau ją suaktyvins. Jeigu nebūtų endometriozės tai tikrai darytų.
Man irgi folių nebėra. Kairė kiaušidė visiškai nebefunkcionuoja jau vos ne 10m, tik dešinėje dar kažkiek pavykdavo išstimuliuoti. Dabar ir ji buvo tuščia. Aš dar bandysiu šiandien eiti į echo ir žiūrėti nes šį ciklą toks jausmas lyg ov buvo nes dabar porą dienų labai maudė tą kiaušidę.
Typota parašė:
Labas, manau jog reiktų nueiti į konsultaciją ir paklausti ką gydytojas rekomenduoja? Ar jis siūlo, ar padės, o gal net nebeverta investuoti pinigų?
Tai va,kad isai patare bandyti,sake yra pavykusiu atveju,mastau gal isbandyti paskutini sansa🙄Aisku 100%garantijos nera,buna ir kartoti tenka,todel lb idomu patirtys.
Ayta parašė:
Tai va,kad isai patare bandyti,sake yra pavykusiu atveju,mastau gal isbandyti paskutini sansa🙄Aisku 100%garantijos nera,buna ir kartoti tenka,todel lb idomu patirty…
Manau, kad pabandyti tai tikrai verta. O ar padės ar ne - tikrai niekas negali garantuoti, bet galimybė visada yra. Kiekvienas organizmas labai skirtingas.
Ayta parašė:
Tai va,kad isai patare bandyti,sake yra pavykusiu atveju,mastau gal isbandyti paskutini sansa🙄Aisku 100%garantijos nera,buna ir kartoti tenka,todel lb idomu patirty…
Manau bandykite būtinai, nes po to gal visada kaltinsite save, kad nepabandėte.
Donciuta parašė:
Manau, kad pabandyti tai tikrai verta. O ar padės ar ne - tikrai niekas negali garantuoti, bet galimybė visada yra. Kiekvienas organizmas labai skirtingas.
Svara parašė:
Manau bandykite būtinai, nes po to gal visada kaltinsite save, kad nepabandėte.
Ačiū☺️bandysiu manau,bet įdomu buvo gal yra patirčių🙂
Ayta parašė:
Ačiū☺️bandysiu manau,bet įdomu buvo gal yra patirčių🙂
2 prp, bet mano rezervas iki 0.5
Ar padejo- tiketina gavau geresnes kokybes blastuku
2 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai