Mysan parašė:
Praėjus mėnesiui dar rodė neryškią juostelę. Praėjus mėnesiui po operacijos ir niekaip nesulaukus mmm kreipiausi pas gine, nes neramu buvo, jin liepė pasidaryti nt.…
Na ziuresiu iaip čia toliau bus viskas vizitas pas gyd 14 d
Negimdinis nėštumas yra toks nėštumas, kurio metu vaisius pradeda vystytis ne gimdoje, o už jos ribų. Skaityti
visą straipsnįMysan parašė:
Praėjus mėnesiui dar rodė neryškią juostelę. Praėjus mėnesiui po operacijos ir niekaip nesulaukus mmm kreipiausi pas gine, nes neramu buvo, jin liepė pasidaryti nt.…
Na ziuresiu iaip čia toliau bus viskas vizitas pas gyd 14 d
Klieroo parašė:
Ne, jie oficealiai rašo/sako, jog tai nėštuminis darinys, tik panašus iš vaizdo į mola gidatidosa. Sako, jog puikiai sveikstu... dar savaitę ar dvi ir jis pasišalin…
Kaip jūs laikotės? Ar kasnors paaiškėjo? Gal operavo?
Mergelytė parašė:
Turiu klausimą kada prasidėjo jums mm po vaistų viskas susitvarkė hcg nukrito tai po kiek laiko prasidėjo nes laukiu laukiu kaip nėr taip nėr
Po vaistu negaliu pasakyti, bet po operacijos tai po 55d.
Mergelytė parašė:
Turiu klausimą kada prasidėjo jums mm po vaistų viskas susitvarkė hcg nukrito tai po kiek laiko prasidėjo nes laukiu laukiu kaip nėr taip nėr
Po kokiu 2-3 men po vaistu
Satyte parašė:
Po kokiu 2-3 men po vaistu
Oho kiek ilgai 🫢🫢🫢
Mergelytė parašė:
Po operacijos tai praėjus maždaug 40d, bet ilgai man krito hcg, nes 9000 buvo.
Sveikos, o kaip jums diagnozavo negimdinį nėštumą?
Buvau vakar priimamajam, nes kraujas pasirodė. Šiandien vakare vėl tas pats.
Žiūrėjo ilgai vaginaliniu echoskopu mane, bet nematė nėšumo. Gal jau būtų pamačiusi ji, jei kiaušidėj ?
Tiesiog įdomu ar tiesiog persileidau ar negimdinis. Dabar ilgasis savaitgalis, baisu pasidarė jei kokiam kiaušintaky, ar nepakenksiu sau...
Orphean parašė:
Sveikos, o kaip jums diagnozavo negimdinį nėštumą?
Buvau vakar priimamajam, nes kraujas pasirodė. Šiandien vakare vėl tas pats.
Labas, mano situacijoje buvo teigiamas NT, hcg 1800, tai gimdoje nieko nemate nors jau turėjo prie tokio hcg.plius buvo skausmai spazmuojantys,duriantys dešnėje pusėje. Darė vaginalinį ekoskopą, ilgokai užtruko bet pamatė kad įsitaisęs ne vietoje.
O jūs darėtės hcg?
Mysan parašė:
Labas, mano situacijoje buvo teigiamas NT, hcg 1800, tai gimdoje nieko nemate nors jau turėjo prie tokio hcg.plius buvo skausmai spazmuojantys,duriantys dešnėje pus…
Taip, mano hcg 2600 ir nemato nėštumo...
9 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai