2024.03.08 21:44 (prieš 1 m.)
Priešpaskutinį sykį mane echoskopavo prieš savaitę, praeitą penktadienį, išleidžiant iš ligoninės. O paskutinį sykį - šiandien.
Na ir ką... hcg 31, paliko stebejimui dar savaitei. Laukia kol pasišalins savaime. Operuot neoperuoja, vaistų neskiria. Netaiko jokio gydymo realiai. Tik laukimas. Pasakiau, jog jauciu dilgciojimus - atsake, jog nieko as jaust negaliu. Ir tai, jog pamatavo darinuką didesnį 4 mm (nuo 3.9 cm iki 4.3 cm) irgi yra normalu, galimos tokios paklaidos (jie taip sako). Eisiu žiūrėt į esveikatą, kokio jis buvo dydžio prieš mėnesį, kai pirmą kartą man jį rado, nes tiksliai nepamenu, bet berods 3.4 cm. Ir dar ką pasakė apžiūros metu, jog panašu į mola hitadidosa, ką senai įtarinėja mano ginekologė, nes visi sako "iš vaizdo labai panašu, bet kraujas to nerodo". Tai esu tokioj keistoj savijautoj, kad nežinau net ką galvot. Realiai, nervai nelaiko. Turiu kažkaip nurimti.
O pas privačius ginekologus taip pat lankiausi. Antradienį vėl vyksiu pas privatų. Nes Klinikos mane paliko stebėjimui iki penktadienio............... (tas stebėjimas, tai tiesiog buvimas namuose ir ketvirtadienį pasidarymas hcg).