Orphean parašė:
Taip, mano hcg 2600 ir nemato nėštumo...
O skausmo nėra?
Negimdinis nėštumas yra toks nėštumas, kurio metu vaisius pradeda vystytis ne gimdoje, o už jos ribų. Skaityti
visą straipsnįOrphean parašė:
Taip, mano hcg 2600 ir nemato nėštumo...
O skausmo nėra?
Mysan parašė:
O skausmo nėra?
Minimalus spazmai tik.
Aš jau visokių nesamonių prisigalvoju, kairėj kiaušidėj buvo užauge du folikulai , nežinau kiek apsivaisino, ar vienas ar du. Bent jau galėtų įvykt stebūklas, kad apsivaisino du, tik su vienu pastojau normaliai, o su kitu tarkim persileidziu. Na bet jei būtų dvynukai, jau būtų tikriausiai senai pamate...
Orphean parašė:
Sveikos, o kaip jums diagnozavo negimdinį nėštumą?
Buvau vakar priimamajam, nes kraujas pasirodė. Šiandien vakare vėl tas pats.
Buvau 5 sav, su echo nieko nematė, porą kart buvo labai skausmingi spazmai, sakė normalu, viskas plečiasi, jokių kraujavimų, nieko. Skaudėdavo dešinį šoną staigiau pasisukus, važiuojant dviračiu per mažiausias duobeles, hcg buvo 1500 berods, bet sakė gal dar nesimato...nuėjau džiaugsmingai 7 sav. į echo ir nieko neradus skubiai liepė važiuot į ligoninę. Ligoninei irgi atrodė, kad nėra pilnai garantuoti, bet dešinėje pusėje matė juoduliuką, padarė hcg, buvo 9000, ekstra operavo. Žirnis buvo 4cm dydžio, pusiau gimdoje, pusiau kiaušintakyje.
Folgute parašė:
Buvau 5 sav, su echo nieko nematė, porą kart buvo labai skausmingi spazmai, sakė normalu, viskas plečiasi, jokių kraujavimų, nieko. Skaudėdavo dešinį šoną staigiau …
Na aš jau kraujuoju kaip per mėnesines, mini krešuliukų jau pasimato, šalinasi jau pats..
Orphean parašė:
Na aš jau kraujuoju kaip per mėnesines, mini krešuliukų jau pasimato, šalinasi jau pats..
Užjaučiu🌹
Folgute parašė:
Užjaučiu🌹
Ryt dar paskutinę viltį patvirtinsiu arba paneigsiu. Kai pradėjau kraujuot toliau kylo stipriai hcg tą pačią dieną, ryt dar padarysiu hcg, jei toliau kyla eisiu pas daktarę.
Kefalonija parašė:
Labos, gal ir kvailai paklausiu- o jeigu negimdinis - NT buna teigiamas? Mano du testai neigiami, mm vėluoja ir jau keletą dienų dienų gimda jautri, lyg toks tempim…
Taip net jeigu ir negimdinis testai teigiami
Sveikos. NT teigiamas, bet spazmai pilve kaip per mm, stiprūs. Buvau priėmime kolkas nieko nemato, nes tik 4 sav. Skaudėjo dvi dienas labai stipriai, šiandien beveik neskaudėjo. Dėl skausmo įtaria negimdinį arba artėjantį persileidimą. Darysiuos HCG pagal tai sakė aiškiau būtų. Gal kuriai taip buvę? Nekraujuoju
Sniegosenis parašė:
Sveikos. NT teigiamas, bet spazmai pilve kaip per mm, stiprūs. Buvau priėmime kolkas nieko nemato, nes tik 4 sav. Skaudėjo dvi dienas labai stipriai, šiandien bevei…
Sveiki. Nepanikuokit,gal viskas gerai,tiesiog pleciasi gimda ir daro vietos zirniukui augti. Nestuma iki 6 sav.maza tikimybe pamatyti kad ir kur jis butu. Daugiau ilsekites ir tiesiog islaukyte. Arba stebekit isskyras. Gali buti rudas pakraujavimas tai dar nieko baisaus,o jau jei atsirastu sviezaus kraujo,tuomet negerai. Kolkas tiesiog bukite nescia ir siuskit tik geras emocijas maziukui
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai