Moska parašė:
Šiandien patvirtino, kad dešiniajame kiausintakyje. Užrašė planinei operacijai antradienį 🥺❤️
stiprybės jums, įsivaizduoju kaip jaučiatės dabar, ir menkai kas paguos. Bet tikrai tikiu, kad kai sustiprėsite aplankys gandrai 🤗
Negimdinis nėštumas yra toks nėštumas, kurio metu vaisius pradeda vystytis ne gimdoje, o už jos ribų. Skaityti
visą straipsnįMoska parašė:
Šiandien patvirtino, kad dešiniajame kiausintakyje. Užrašė planinei operacijai antradienį 🥺❤️
stiprybės jums, įsivaizduoju kaip jaučiatės dabar, ir menkai kas paguos. Bet tikrai tikiu, kad kai sustiprėsite aplankys gandrai 🤗
Moska parašė:
Ačiū ❤️ tikrai liūdna. 🥺
Kodel neleidzia vaistu? Koks HCG? Man suleido bunant 10 savaitej, bet HCG buvo 1100.
Satyte parašė:
Kodel neleidzia vaistu? Koks HCG? Man suleido bunant 10 savaitej, bet HCG buvo 1100.
3141 buvo. Nesiūlė vaistų 🤷🏼♀️
Mysan parašė:
Ačiū ❤️ ❤️❤️❤️
Moska parašė:
Man siūlė, bet aš nesutikau, nes po jų bent pusę metų negalima planuoti nėštumo. Tai dabar nesilaukčiau,jei būčiau sutikusi su vaistais. Mūsų su vyru metai ne mūsų naudai, kad laukti 🙈
Moska parašė:
Laikykites isliudekit. Kas liecia operacijos, tai labai gerai,kad darys,realiai apziures kiausintakius, gal yra saaugu kazkokiu ir pan. Po laparaskopijos atsigavimas nebuna sunkus, po poros savaiciu atsigausit ir dar po savaites noresit myliuka daryt 😊
Vienintelis dalykas neigiamas yra toks,kad negimdiniai yra linke kartotis. Po kiekvieno pjuvio lieka randelis, pazeidzia kiausintaki siek tiek. Ir visur apvaisintas kiausinelis gali uzkliuti ir nenukeliauti iki gimdos. Bet as manau,kad jums taip nebus ir sekantis kartas bus sekmingas ☺️
maze86 parašė:
Laikykites isliudekit. Kas liecia operacijos, tai labai gerai,kad darys,realiai apziures kiausintakius, gal yra saaugu kazkokiu ir pan. Po laparaskopijos atsigavima…
Ačiū už palaikymą ir informacija. 😘❤️
Nes išties nieko nežinau. Pas mano mama buves. Bet trūko, tai jai šalino visą kiaušintakį.
O dabar bent žinosiu kaip kas. ❤️
Vyras irgi pergyvena. Vis dar tikėjosi o gal viskas bus gerai 🫢
Bet fainai kad tada kiaušintakius apziurės nereiks papildomai eit 🙈
Moska parašė:
Ačiū už palaikymą ir informacija. 😘❤️
Nes išties nieko nežinau. Pas mano mama buves. Bet trūko, tai jai šalino visą kiau…
Nesinervuokit. Aisku,graudu ir be galo liudna. Pas mane buvo 3 negimdiniai. Tikrai galiu papasakot kaip ir kas. Visus kartus salino pati nestuma, kiausintakius paliko. Bet veliau pasirizau abu pasalinti,kadangi buvo uzdegiminiai. O dabar einu kitu keliu, per vaisingumo klinika
maze86 parašė:
Nesinervuokit. Aisku,graudu ir be galo liudna. Pas mane buvo 3 negimdiniai. Tikrai galiu papasakot kaip ir kas. Visus kartus salino pati nestuma, kiausintakius pali…
Oho. Na Taip jei taip kartojosi 🫢❤️ kokia jūs stipri moteris. 😘❤️
O aš jau po operacijos. Nesulaukiau planinės. Vakar vakare 22 h. Uzsimaniau tustintis nuejau i wc ir jauciu skauda tiesiog tiesiąją žarną. Greit pradėjau rinktis daiktus. Susiruošėm su vyru ir 22.30 jau ligoninėj buvom. Sutiko ta pati gydytoja kuri atidėjo operacija antradieniui.
Apžiūrėjo sako dešinėje kur nestumas negimdinis nieko blogo nesimato, viskas ok. O kaireje jau pilna kraujo. Tai 1 val. Nakties padare operacija. Tai šiandien sunkoka. Netekau nemažai kraujo. Tai prirašė geležies prie visų vaistų. 🫢
Moska parašė:
Oho. Na Taip jei taip kartojosi 🫢❤️ kokia jūs stipri moteris. 😘❤️
Laikykitės, ir sveikite greičiau 🌹 pirmos dienos sunkesnės, o paskui tik lengvyn 🤗
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai