2026.01.21 18:25 (prieš 1 sav.)
Man irgi nuo pat pradžių vis įtarinėjo K, kad kažkas lygtai ne visai taip. Pačioje pradžioje tai buvo atseit embriono namukas, na ta pūslelė netaisyklinga kaip suplota. Toliau vis sakė, kad gimda kažkokia perkreipta ir lyg su pertvara, o gal dviragė, bet gal ir ne(pati svarstė) ir ar galės vaisius vystytis vienoje pusėje... Tada, kad gimda bando atsisluoksniuoti, spazmuoja tarsi labai priešinasi nėštumui ir nori jį atmesti... Tada kad placenta išsipūtusi kažkokia, didelė labai, "bet gal ir normali, nors ne... vistiek kažkokia keista ta placenta"
Dėl leukocitų irgi kažkurį laiko tarpą lyg įtarinėjo uždegimą, bet po to apsisprendė, jog "kaip nors ištemsim ir viskas čia bus gerai"
Didesniame nėštume vis pakritikuodavo gimdos arterijų kraujotaką., kad jei nepatinka, kaip atrodo.
Realiai visad dar šalia laksčiau vis pas kokią ginekologę dėl antros nuomonės ir mano nuostabai nė viena kita ginė nebuvo užsiminusi apie tuos dalykus, kurie kėlė susirūpinimą K. Esu pasidariusi išvadą, kad K tam tikru nėštumo laikotarpiu ir aplamai vertina tokius parametrus, kurių įprastai nevertina joks kitas gydytojas. Užtad tie vizitai pas ją išsitempia iki valandos ir ilgiau.
Vieną sykį buvo, kad beechoskopuojant pradėjo eilinį kartą kraipyti galvą "ar čia gerai" ir pati kažkaip numojo ranka, kad maždaug "aj, niekas čia į tai nekreipia net dėmesio".
Nepaisant viso to, aš labai vertinu šios gydytojos kruopštumą, tai, kad ji svarsto, kad tiek laiko skiria. Ir kažkaip atrodydavo, kad jeigu jau K nieko blogo apie paties vaiko vystymąsį nesako, vadinasi joks kitas gydytojas nieko gudriau nepamatys
Ir visad pasitvirtino