dolzenka parašė:
Taip, pastojau nesulaukusi menesiniu po abrazijos. Tik mano nestumas buvo truputi mazesnis, 13 savaiciu. Jutau tokia tustuma, kad tiesiog apie nieka daugiau negalvo…
Parasiau jums asmeniskai
dolzenka parašė:
Taip, pastojau nesulaukusi menesiniu po abrazijos. Tik mano nestumas buvo truputi mazesnis, 13 savaiciu. Jutau tokia tustuma, kad tiesiog apie nieka daugiau negalvo…
Parasiau jums asmeniskai
GitaP. parašė:
Kaip keista genetike sake,kad galima net nesulaukus pirmu mm?
Zaneta_P parašė:
pas ka buvai? kiek savaiciu buvo nestumui, kai nutruko? nepamenu ? nes mums praktiskai visi gydytojai rekomendavo pralaukti 3 ciklus, na bet cia yra sekmingu istori…
Aš genetikei sakau norim kuo greičiau ta tyrima pasidaryt ir vėl pradėt planuot. Sako jokio skirtumo kada darysit tyrima. Ji gali ir neščia pasidaryti. O ir vaikuti planuokit jau nebelaukit nieko. Bet vis kažkaip saugojomės, nž kodėl net. Tik va du kartus gumytė pavedė
Aš lankiausi pas Beniušienę. Santariškėse. Buvo apie 14sav pagal mano skaičiavimus. Nors ant doku rašo tik 12sav... Pirmadieni va kaiptik bučiau ejusi pas gine kai jau butu buve 18sav.... bet išsibraukiau, vistiek jau nebeverta...
dolzenka parašė:
žinokite emociskai buvo siek tiek itemptas nestumas, ypac kol atejo tas laikas kada netekau pirmagimio. Dare tik bendrus vaikelio audinio tyrimus, pakitimu nenustat…
Sakykit kaip daromi citomegalo, ureaplazmos ir chlamidiju tyrimai ? Ar is kraujo ? Aciu
Būsima_mamyte. parašė:
Sakykit kaip daromi citomegalo, ureaplazmos ir chlamidiju tyrimai ? Ar is kraujo ? Aciu
Is tepinelio
Būsima_mamyte. parašė:
del citomegalo nebepamenu, chlamidiju ir ureaplazmu is tepinelio, bet chlamidijas lyg ir is kraujo galima. Dariausi pries 5 metus, jau gal viskas pasikeite, medicina nestovi vietoje
kotusiukas parašė:
25.. pirmagimis...
Stiprybės.
Jorksyre parašė:
Nenoriu sneket ir nusisneket bet didelis sirdies skausmas dar priesaky...jusu laukia dar gimdymas parvykimas namo kai busit be pilvuko ir nezinosite ku detis. Bet p…
Labai nuoširdžiai parašėte. Man asmeniškai - tai didžiausia tragedija, kaip moteriai. Šiai dienai ir mamai. Praėjo beveik pustrečių metų, prisiminimus, išgyvenimus esu nustūmusi į šalį, bet nėra dienos, kad nepagalvočiau. "Dirbau" su savimi, bet ateidavo ir emociškai sunkios dienos. Jau nekalbant apie tai, kad grįžus namo - lovytė akis badė, dalis rūbelių buvo supirkta. Likdavau namie viena ir ašaros, skausmas, tų rūbelių lankstymas.
Tik kiekviena skirtingai išgyvename...
Nika77 parašė:
Labai nuoširdžiai parašėte. Man asmeniškai - tai didžiausia tragedija, kaip moteriai. Šiai dienai ir mamai. Praėjo beveik pustrečių metų, prisiminimus, išgyvenimus …
Na jau praejo pusantro menesio. Kaip ir mylejau taip ir myliu ta mano numirusia sirdele. Bet as tikrai neliudejau, nes ji man nera nesekme, ji mano dar neatrasta laime. Del savo vaiku as judu i prieki, vien del ju niekad nepasiduosiu, tad as del ju esu laiminga. As matau savo abi dukras (gyva ir amzinajam atelsi) kaip mano dukras. Nesvarbu kad vienos nera su manimi, bet abi myliu.
Sveikos, teko prisijungti ir man prie jusu pokalbiu:(( deja 05.08 atvykus i ligonine su saremiais priimamajame tikrino vaikiukio pulsa bet nelabai pavyko rasti, tada pasiziurejus kakleli pamate, kad jis pilnai atsidares tai greit i gimdymo palata nuveze. Ten su ekoskopu bande rasti vaikelio sirdele bet ir nepavyko, tada veze dar kazkur kur geresnis ekoskopas bet deja...atejo profesorius ir pasake kad vaikas nebegyvas.... man visa ta laika buvo saremiai tai as tuo metu sunkiai ir situacija supratau bet kad teks gimdyti jau negyva vaikeli supratau, prasiau kad darytu cezari bet deja.... netrukus pagimdziau, veliau atnese atsisveikinti su mazyle....is kart su vyru galvojome gal nenorime pamatyti bijojome, bet daktare itikino ir labai dekinga esu jei:(((( mazyle buvo begalo grazi.... jos veiduka prisiminsiu visa gyvenima.... Vakar buvo skaudi diena teko mazyle palaidoti, papuosti jos kapeli, bet puosti turejau as ja o ne jos kapa.... sirdis plysta... O dar diena pries gimdyma mano ginekologe apziurejo mane, paklause vaikelio tonus sake viskas gerai, kakleli patikrino buvo 1cm, pasake kad vaikelis apie 3.400gr. (Nors gime tik 2.400 gr.) Ir visko gali buti, kad vaikas jau tada buvo negyvas. :((((Dabar mirties priezasties kaip ir nezinau tik sake klinikose kur gimdziau kad mano kraujyje rado vaiko kraujo daug. Tikslesne zinosiu priezasti po 6 sav. Klinikose personalas buvo labai malonus ir manau i viska reagavo greitai.
Krepsininke parašė:
Sveikos, teko prisijungti ir man prie jusu pokalbiu:(( deja 05.08 atvykus i ligonine su saremiais priimamajame tikrino vaikiukio pulsa bet nelabai pavyko rasti, tad…
Laikykites, užuojaučiu jus..
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai