Evelina19 parašė:
Viskas su laiku, tikiu jumis! <3
Aciu..TIesa nepaklausiau,gal daretes prostegerono tyrima?gavau atsakyma,idomu ar geri rezultatai,ar ne..
Evelina19 parašė:
Viskas su laiku, tikiu jumis! <3
Aciu..TIesa nepaklausiau,gal daretes prostegerono tyrima?gavau atsakyma,idomu ar geri rezultatai,ar ne..
Sveikos. Jungiuosi ir aš į šią liūdna temutę. Birželio 12 netekau savo mažylio. Turėjo būt 19 sav 3 d, o pasakė, kad širdutė neplaka. Teko gimdyt jau negyvą mažiuką. Labai liūdna ir skaudu, nemiegu naktimis, negaliu pamiršt, negaliu paleist. Kartais laukiu kad praeitų bent 3 mėnesiai, kad galėčiau vėl planuot, o kartais bijau, kad nepastosiu, kad pasikartos vėl tas pats. Nežinau kaip išeit iš tos situacijos. Jaučiuos lyg būčisu surišta ir peiliu durtų kas į krūtinę. Jaučiu paniką, noriu ištrūkt ir tuo pačiu suprantu kad nieko nebepakeisiu, niekas nebesugrįš. Labai liūdna matyti nėštukes ir žinot, kad savo mažylio jau niekada nebepamatysiu...
agnioox parašė:
Labai labai užjaučiu 😭 baisus dalykas netekti ilgai laukto mažylio.. prieš savaitę ir aš netekau, bet man buvo daug mažiau, buvo 12sav.. bet širdis vis dar plyšta..…
Užjaučiu labai. 12 sav jau irgi nemažas nėštumas. Sunku, kai jau patiki, lauki, svajoji ir viskas nutrūksts staiga...
Lapkritinukė parašė:
Sveikos. Jungiuosi ir aš į šią liūdna temutę. Birželio 12 netekau savo mažylio. Turėjo būt 19 sav 3 d, o pasakė, kad širdutė neplaka. Teko gimdyt jau negyvą mažiuk…
Uzuojauta
lygiai tokia pati situacija ir savijauta,atrodo kad apie mane paraset..
Nare30 parašė:
Uzuojautalygiai tokia pati situacija ir savijauta,atrodo kad apie mane paraset..
Ačiū
kas Jums nutiko?
Lapkritinukė parašė:
Sveikos. Jungiuosi ir aš į šią liūdna temutę. Birželio 12 netekau savo mažylio. Turėjo būt 19 sav 3 d, o pasakė, kad širdutė neplaka. Teko gimdyt jau negyvą mažiuk…
Labai gerai kad cia atejote ir parasete. Uzuojauta labai liudna kad taip atsitinka.. mes cia visos su tokiu kryzeliu ir skausmu, cia rasite tikrai ir uzuojauta ir padrasinima kitam leliukui, ir laimingu istoriju po netekciu. As pries metus 37sav uzgeso vaiko gyvybe, o va nereikejo metu ir jau supuoju menesio laiko sveika leliuka
man irgi buvo ir abejoniu ir dideliu baimiu vel planuoti, bet ryzomes tikejau kad viskas bus si karta gerai, per 9men visa galva balta pasidare del nerimo ir baimes, ir negalejimo atsipalaiduoti.. ir jums linkiu tikrai nepasiduoti, daugiau optimizmo, ir viskas pasiseks, ziurekit jau cia tuoj ir parasysit kad nauja gyvybe turite
Giedre111 parašė:
Labai gerai kad cia atejote ir parasete. Uzuojauta labai liudna kad taip atsitinka.. mes cia visos su tokiu kryzeliu ir skausmu, cia rasite tikrai ir uzuojauta ir …
Ačiū Jums labai. Jūsų vaikutis labai didelis jau buvo. Baisu, kad tokie dalykai nutinka. O kada pradėjote planuot. Man leido po 4 mėn tik, nors galvoju neišlauksiu tiek. Dabar tik sulaukiau pirmųjų mėnesinių, kraujuoju gan stipriai, pasibaigus eisiu pas ginekologę, pažiūrėsim ką pasakys
Lapkritinukė parašė:
Ačiū Jums labai. Jūsų vaikutis labai didelis jau buvo. Baisu, kad tokie dalykai nutinka. O kada pradėjote planuot. Man leido po 4 mėn tik, nors galvoju neišlauksiu …
Po 3 ciklu vel bandem, tai kazkur po 3men vel leido planuoti.
Lapkritinukė parašė:
Užjaučiu labai. 12 sav jau irgi nemažas nėštumas. Sunku, kai jau patiki, lauki, svajoji ir viskas nutrūksts staiga...
Šios mūsų svajonės laukėm 2m. Bet deja.. netikėtai atėjo, netikėtai ir išėjo.. darė echo, širdelė plakė, matmenys buvo geri, judrus, o po kelių dienų lengvas kraujavimas, dar vėliau skausmai.. irgi teko išgimdyti. Mažas gražus lėliukas, delno dydžio, visas susiformavęs.. o tie piršteliai, ausytės
prisimenu ir verkiu 😭😭
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai