AgnėVas parašė:
Sveikos merginos, kas darėtės Nipt Latvijoje E. Gulbja labaratorijoje, gal pasakysite ar pasižiūri vaisių, prieš paimant kraują? Ačiū
Sveika, aš dariausi, ten paprasta laboratorija, paima kraują ir tiek🙂
NIPT yra neinvazinis prenatalinis tyrimas, kurio metu ištiriama vaisiaus rizika sirgti tam tikromis chromosominėmis ir genetinėmis ligomis. Skaityti
visą straipsnįAgnėVas parašė:
Sveikos merginos, kas darėtės Nipt Latvijoje E. Gulbja labaratorijoje, gal pasakysite ar pasižiūri vaisių, prieš paimant kraują? Ačiū
Do milė parašė:
Ačiū. Jau pasidarius šiuos tyrimus, atsakymą gavau per 3 dienas
Papartele parašė:
Sveikos, man smalsu pasidarė ar priklauso kam nemokamas Nipt? Ar taip būna? Ginė pasakė, kad pagal mano amžių ir situaciją perinatologas būtų siuntęs nemokamai 🤔…
Nipt nemokamo nėra.
Papartele parašė:
Sveikos, man smalsu pasidarė ar priklauso kam nemokamas Nipt? Ar taip būna? Ginė pasakė, kad pagal mano amžių ir situaciją perinatologas būtų siuntęs nemokamai 🤔…
Būtų siuntę nebent Prisca. NIPT nemokamai nedaro.
Papartele parašė:
Nipt nemokamo nėra. Jūsų ginė jus klaidina.
Papartele parašė:
Tik Prisca gali būti nemokamas, Nipt - mokami
Sveikos, gal kažkas darėtės Nipt tyrimą Kauno klinikose ir galite pasakyti kokia ten tvarka? Ar gerai suprantu iš rastos informacijos, kad LSMU bendradarbiauja su placenta.lt ir registruotis reikia per ten? Nes būtent Kauno klinikose esu susiderinusi echoskopą prieš Nipt tyrimą pas savo gydytoją ir būtų labai patogu ten vietoje ir atlikti šį tyrimą.
Poppy8 parašė:
Sveikos, gal kažkas darėtės Nipt tyrimą Kauno klinikose ir galite pasakyti kokia ten tvarka? Ar gerai suprantu iš rastos informacijos, kad LSMU bendradarbiauja su p…
Sveiki, taip daro, jei tuo metu turi reagentų. Gal pasakytų pasiskambinus. Aš su gydytoja buvau kalbėjus prieš tai, tai nieko nesitariau papildomai. Iškart po UG supildė dokumentus, paėmė kraują ir viskas. Pačiai nieko nereikėjo niekur registruotis. Atsakymai po maždaug savaitės, gauna pati gydytoja ir pakomentuoja rezultatus.
Noriu_miego parašė:
Sveiki, taip daro, jei tuo metu turi reagentų (gal ne reagentų, o tu talpų, į kurias krauja ima, specialios, didelės, daug kraujo ima ir siunčia jie kažkur tikrai).…
4 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai