Astartė parašė:
kreiptis į nėštumą prižiūrintį gydytoją ir išrašys.
Mano gydytoja atostogauja ir bus tik nuo sausio 15 dienos. Tai noriu pasidaryti savarankiskai.
Intrahepatinė nėščiųjų cholestazė yra kepenų liga, dažniausiai pasireiškianti III-čiojo trimestro metu stipriu niežėjimu. Skaityti
visą straipsnįAstartė parašė:
kreiptis į nėštumą prižiūrintį gydytoją ir išrašys.
Mano gydytoja atostogauja ir bus tik nuo sausio 15 dienos. Tai noriu pasidaryti savarankiskai.
Laknė parašė:
Kreipkitės į savo ginekologę, padarys tyrimus nemokamai. Jei nenorite laukti, išsitirkite pradžioje kepenų fermentus: ALT, AST, tiesioginį ir bendrąjį bilirubiną, š…
Dekoju už atsakymą
Ligitukas333 parašė:
Šeimos gydytoja gali duoti siuntimus;)
Laknė parašė:
Tai kad baltymai taip pat nėra gerai.
Atleiskite už nežinojimą, tačiau kaip žinoti kokio lygio gydytojas
?
gabety88 parašė:
Atleiskite už nežinojimą, tačiau kaip žinoti kokio lygio gydytojas?
Konsultuokitės arba Kauno klinikose arba Vilniaus Santarose.
Laknė parašė:
Konsultuokitės arba Kauno klinikose arba Vilniaus Santarose.
Mane konsultuoja Antakalnyje, šiaip gydytoja labai atsakingai žiūri
.Laukiam Tulžies rūgšties tyrimo ir žiūrės ką toliau daryti ar vaistai, ar lašalinė.
gabety88 parašė:
Mane konsultuoja Antakalnyje, šiaip gydytoja labai atsakingai žiūri.Laukiam Tulžies rūgšties tyrimo ir žiūrės ką toliau daryti ar vaistai, ar lašalinė.…
Tai viskas gerai, jei situacija yra nebloga. Bet jei bus aukšti rodikliai, tuomet jau turėtų siųsti į Santaras.
gabety88 parašė:
Mane konsultuoja Antakalnyje, šiaip gydytoja labai atsakingai žiūri.Laukiam Tulžies rūgšties tyrimo ir žiūrės ką toliau daryti ar vaistai, ar lašalinė.…
Pas kokia lankotes? Kaip imamas tulžies rūgšties tyrimas?
Dmmergaite parašė:
tulžies rūgštį parodo kraujas iš venos
Dmmergaite parašė:
Mano nėštumą prižiūri šeimos gydytoja, ir lankausi pas akušerę Valentiną Šuvalovą (Vilnius). Esu paprašius jos telefono nr. tai pasiskambinu, kai reikia konsultacijos (kai nustato šią bjaurastį reikia konsultuotis su akušeriu-ginekologu).
O tulžies rūgšties tyrimas daromas iš kraujo, šiaip retas tyrimas, kaip jau čia anksčiau minėta daro mažai laboratorijų, bet kraujo mėginį paims mano poliklinikoj.
9 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai