Ine_B parašė:
Sveiki, po negimdinio nestumo man sutriko skydliaukė ir po 3 men kažkur jai buvo normali apie 1.7. Atsistate su tiroksinu 50 mg. Dabar pastojau ir pasitikrinau tth…
Taip, vartosite visą nėštumą ☺️
Vidutiniškai 2–3 iš 100 nėštumų nustatomi skydliaukės sutrikimai. Problemų kyla tuomet, kai skydliaukė gamina per daug arba per mažai hormonų. Skaityti
visą straipsnįIne_B parašė:
Sveiki, po negimdinio nestumo man sutriko skydliaukė ir po 3 men kažkur jai buvo normali apie 1.7. Atsistate su tiroksinu 50 mg. Dabar pastojau ir pasitikrinau tth…
Spalinukas parašė:
Bet po nėštumo yra tikimybė kad ji galėsiu nutraukt? Nes man jis auksciusiai kiek jis buvo už kilęs tai 4.5..
Spalinukas parašė:
Sveikos visos. Gal kam buvo taip, kad po nestumo tth nukrito iki 0,01? Ryt laukia konsultacija telefonu, greiciausiai bus siuntimas pas endokrinologa ir pan. Po nes…
Kai TTH toks mažas, tiroksino kaip tik vartoti nereikia, nes pas jus hiperfunkcija, o ne hipofunkcija.
Man buvo 0.024, važiavau pas endokrinologę kauno klinikose, kartojo tyrimus, darė echo, gydymo kolkas neskyrė, diagnozė subklinikinė skydliaukės hiperfunkcija nėštumo metu, gydymas netaikomas, kontrolė 24-26 savaitėmis.
Ine_B parašė:
Bet po nėštumo yra tikimybė kad ji galėsiu nutraukt? Nes man jis auksciusiai kiek jis buvo už kilęs tai 4.5..
Tai jei bus norma, tai galėsite nebegerti. 🙂
Kol kas jūsų mažylio skydliaukė nefunkcionuoja. Jūsų pačios skydliaukė dirba šiuo metu už du.
Ine_B parašė:
Jums gydytoja turi pasakyti kada galite vartoti, o kada ne. Man po nėštumo susitvarkė, bet atlikus tirimus ir ultragarso skydliaukės, pasake vartoti ta pačia doze kuria aš vartojau 100mg. Bet aš pagal savo pojūčius dabar jų ne vartoju kolkas. Kai planuosiu vėl nėštumą, planuosiu prieš kelis mėnesius visus reikiamus tyrimus atlikti viso organizmo. Tuo pačiu ir skydliaukės. Nes ji labai labai svarbi pirmais trimestrais.
Niusia parašė:
Kai TTH toks mažas, tiroksino kaip tik vartoti nereikia, nes pas jus hiperfunkcija, o ne hipofunkcija.
Pas kokia endokrinologę lankotės Kauno klinikose?
ritama7 parašė:
Pas kokia endokrinologę lankotės Kauno klinikose?
Evalda Danytė
Ine_B parašė:
Na tth jūsų taip pat didokas kaip pirmame trimestre. Ar vartosote visą nėštumą tiroksina tai parodys jūsų rezultatai ir tikrinimas kas 2men 🙂 man asmeniškai likus iki gimdymo mėnesiui nebereikėjo vartoti ir nevartoju iki šiol 😉
Egleee2 parašė:
Labas vakaras merginos, nebežinau nei ką daryt... Puolu į neviltį vastoti.rodo kosmosą TTH.. Didžiausias yra buvęs 11.. Buvo nukrite iki 9... Ir va šuolis iki 1…
Kokią dozę tiroksino vartojate? Panašu reikia smarkiai didinti 🤔
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai