Ameli parašė:
Po nesivystančio pagaliau pradedame planuoti FET. Turime likusius 2 embrionus, prastesnės kokybės nei pirmasis bet visi jie po PGTA.
O kokia ta prastesne kokybe?
Nes koks 3bb ir 1cc pvz yra didelis skirtumas.
Ameli parašė:
Po nesivystančio pagaliau pradedame planuoti FET. Turime likusius 2 embrionus, prastesnės kokybės nei pirmasis bet visi jie po PGTA.
Nes koks 3bb ir 1cc pvz yra didelis skirtumas.
Ocean Ni parašė:
3bc, nei LV nei Emre jiem daug šansų neduoda
Prieš išvykimą į TR norim pabandyti FET su likusiais, tai va ir klausimas paskutinio mūsų šanso...
Ameli parašė:
O jus savo embrionus is Fodinos persikelet į TR? Ar tiesiog derinates su Emre, o FET bus LV?
Folgute parašė:
Merginos, kokia jum temperatūra laikosi pastojus? Man 37 visada, vakarais dažnai šaltkrėtis visą nėštumą. Bet šiandien keistai jaučiuosi ir temp 37.2, nežinau ar no…
Man temperatura pakildavo po progesterono žvakutės, bet po keliu valandu susinormalizuodavo, o šiaip nėštumo metu ypač pradžioje, buvo kad ir šaltkrėtis krėtė.
Ameli parašė:
3 bc po pgta labai normalus blastukas :). Galbut reiketu pagalvoti, kaip priimtumet dvynukus. Jei gerai, tai tada tikrai ir 2 galima kelti :). Labai didelis skirtumas yra po pgta ir ne. Jei butu netirti tai tikrai kelt. Po pgta reiketu pasigavoti, kaip reaguotumet i dvynukus, nes gali taip nutikti :).
Ameli parašė:
Gal aš pavėluotai su savo nuomone, bet tikrai nekelčiau abiejų turimų embrio, yač praėjusių PGTa.
Jeigu susiklostytų nepalankus FET ciklas (ne dėl embrio kaltės), tai Jūs tiesiog iškart prarasite galimybę bandyti dar kartą ir tada teks imtis naujo IVF greičiausiai.
Frezija parašė:
Tiesa, endometriumo biopsija NW 255e, Cia kur tiria CD 138, del letinio endometrito(letinis gimdos uzdegimas).
Pas kurią gydytoją registravotės jam?
September7 parašė:
Mane irgi domina. Turbūt vis tiek prieš tai reikia eiti konsultacijai? Ar geriau eiti antroje ciklo pusėje, kad iš karto ir paimtų tą biopsiją 🤔
September7 parašė:
As pas Zurman Kaune, pas ja gydausi ivf ir visa kita
20 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai