Donciuta parašė:
Kokliušas ne dėl savęs, o jau gimusiam vaikučiui apsaugoti, kol pats dar negavo skiepo, nes ši liga leliukams labai pavojinga.
Gripas ne ka maziau pavojingas vaikuciui, tiek gimusiam, tiek kol yra pilvelyje
Donciuta parašė:
Kokliušas ne dėl savęs, o jau gimusiam vaikučiui apsaugoti, kol pats dar negavo skiepo, nes ši liga leliukams labai pavojinga.
Gripas ne ka maziau pavojingas vaikuciui, tiek gimusiam, tiek kol yra pilvelyje
Meshka parašė:
Gripas ne ka maziau pavojingas vaikuciui, tiek gimusiam, tiek kol yra pilvelyje![]()
Suprantu, bet toks buvo mano sprendimas. Visi apsvarstome visus už ar prieš. Gripo neturėjau nuo vaikystės, dirbau iš namų ir tikėjau, kad organizmas susidoros. Vaikelis gimė vasarą, tad man intervencija pasirodė nebūtina
Vyras pasiskiepijo tiek nuo covid, tiek nuo gripo, bet covid vis tiek susirgo gan smarkiai. Aš sugebėjau nesusirgti izoliacijos būdu. Nėra čia viskas taip vienareikšmiška, kiekvienas pats sprendžiame.
Donciuta parašė:
Suprantu, bet toks buvo mano sprendimas. Visi apsvarstome visus už ar prieš. Gripo neturėjau nuo vaikystės, dirbau iš namų ir tikėjau, kad organizmas susidoros. Vai…
Taip, suprantama, kiekviena renkames kaip mums atrodo geriau. Tik norejau akcentuoti kad gripas yra gana rimta liga, ypac nestumo metu, ir kudikiams. Jums jau tas maziau aktualu, bet turime nestukiu, tai cia informacija labiau joms
Jeigu pasiskiepijus sirgo covid stipriai, galima tik isivaizduoti kas butu buve nepasiskiepijus
Meshka parašė:
Taip, suprantama, kiekviena renkames kaip mums atrodo geriau. Tik norejau akcentuoti kad gripas yra gana rimta liga, ypac nestumo metu, ir kudikiams. Jums jau tas m…
Yra sirgęs anksčiau ir prieš skiepą- tai nepasakyčiau, kad labai lengviau.
As skiepijausi nuo kokliuso. Ir po to labai tuo dziaugiausi, nes 3 savaiciu atsidureme ligonineje ir greta esancioje palatoje gulejo mama su kudikiu-abu baisiai kosejo-kaip suzinojau is sesuciu-kokliusas jiems abiems buvo, tai patikekit buvo sunku net klsusytis -atrode jie ten plaucius iskoses, ir sesutes i ta palata vis begiodavo visa para.
auryte777 parašė:
Merginos, ar kuriai po prednizolono vartojimo buvo pakilusi gliukozė kraujyje?
Gali pakilti nuo gliukokortikosteroidų gliukozė. Žinau žmogų, kuris dėl labai rimtos būklės buvo gydomas Dexa, aišku ir dozėmis arklinėmis. Tai ištiko vos ne kominė būklė sukilus gliukozei iki ~20 vnt. net. Staigiai nutraukinėjo aišku tuos vaistus, bet kadangi onko ligonis, baigėsi liūdnai. Na bet neesmė. Esmė, kad iš tos situacijos žinau, jog pakilti gliukozė nuo tokių vaistų gali. Kadangi naudojate ne per didžiausiomis dozėmis, tai nedaug ir tesukilti turėtų
Folgute parašė:
Merginos, kokia jum temperatūra laikosi pastojus? Man 37 visada, vakarais dažnai šaltkrėtis visą nėštumą. Bet šiandien keistai jaučiuosi ir temp 37.2, nežinau ar no…
Man irgi ilgą laiką laikėsi apie 37.1
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai