2021.03.06 21:52 (prieš 5 m.)
Labas visoms
porą dienų trukau, kol perskaičiau visą temą, kadangi skaičiau kelias tuo pat metu, jau man viskas susipainiojo
Esu viena iš tų, kur kaip gyd sakė, gamtos atranka įvyko. Anembrionija. Na ką, buvo tai buvo, skaudu, išverkėm ir gyvenam bei planuojam toliau. Kadangi viskas vyko dar ne taip ir seniai, vasario 4 d, vis dar laukiu pirmų mėnesinių, o po jų kibsim į nd. Kadangi viskas įvyko savaime (būtų buvę lygiai 10 savaičių), tai leido viena gyd po dvejų mėnesių, kita iškart po pirmų mėnesinių. Ir o bet tačiau, praėjus trims savaitėms jau nebesisaugojom, jaučiausi fiziškai gerai, abu psichologiškai ramūs. Skaičiau ir galvoju, o jeigu jau ir nesulaukus mm čia pasidarbavom. Hm, na laikas parodys. Visada jaučiau ovuliaciją, pagal išskyras + mano tą dieną net akys pavandenijusios būdavo
Bet po ovuliacijos pradėdavo tempti, skausnoti krūtinę, šį kartą to nėra, krūtinė nė iš vietos
Bet kiek skaičiau, po persileidimo sutrinka ciklas, taip? Man sakė, kad ateis kaip mm laiku, bet neatėjo kolkas. Nt neigiamas. Jeigu skaičiuoti nuo pirmos persileidimo dienos, tai šnd 30 ciklo diena, ciklas būdavo 26 d. Tiek daug prirašiau, gal kas netingės paskaityt, nes kai pati ieškojau info, tai gaudžiau kiekvieną žodį...kada susirgo, kokie pojūčiai, kaip kas pasikeitė...
Sėkmės mums visoms gaudyt žirniukus ;)