Dievas parašė:
Nusiblioviau reikia eit issimaudyt ryt reik bent kiek i zmogu but panasiai. Sutarti rasant
nebesinervuok viskas bus ok
sekmes
Dievas parašė:
Nusiblioviau reikia eit issimaudyt ryt reik bent kiek i zmogu but panasiai. Sutarti rasant
nebesinervuok viskas bus ok
sekmes
robertafausta parašė:
na bet jai man taip butu ir noreciau islekt kur tai netureciau kur vokeciuose tik metai laiko as iki centro bijau viena vaziuot o cia keliom dienor isvykti nepasira…
robertafausta parašė:
na bet jai man taip butu ir noreciau islekt kur tai netureciau kur vokeciuose tik metai laiko as iki centro bijau viena vaziuot o cia keliom dienor isvykti nepasira…
Niu taip, cia Dar priklauso Nuo visokiausiu dalyku
As skersai isilgai Galiu vazineti, broliene irgi tokia pat, bijociau traukiniais pasiklyst, bet su auto as kazkodel nieko nebijau =) aisku, paskutinem nestumo savaitem nerizikuociau... Mums tiesiog geros aplinkybes susikloste, nes ne tik vyrus pamokem, bet Ir naudos ispesem, nes kol buvom isvyke, atitrukom nuo kasdienybes, apsiraminom, pakeliavom, gimines aplankem.
siuo atveju kazka Kita reikia sugalvoti, gal tikrai su mamuku istrukti nieko nesakius, nekelt telefono. Aisku, jau cia Po buto reikalu Ir panasiai...
Dievas parašė:
Bandykit galvot apie buta, kad pagaliau ji gausit, kaip nors atsipalaiduokit, pamiegokit. O kazkada sukurpsit plana-chuligana, kaip ji pamokyt. Dabar neverta jaudintis del leliaus vien jau, nes paskui Dar gims nerami...
kyccaa parašė:
Niu taip, cia Dar priklauso Nuo visokiausiu dalykuAs skersai isilgai Galiu vazineti, broliene irgi tokia pat, bijociau traukiniais pasiklyst, bet su auto as kaz…
as ir taip manau kad kam to papildomo streso o apsipirkinejimas pakelia upa bentjau man
robertafausta parašė:
nebesinervuok viskas bus oksekmes
![]()
O, paziurejau, kad jus is Rostock
ten buvau Kazkada gimines lankyt =) Kai 14 metu buvau
kyccaa parašė:
Bandykit galvot apie buta, kad pagaliau ji gausit, kaip nors atsipalaiduokit, pamiegokit. O kazkada sukurpsit plana-chuligana, kaip ji pamokyt. Dabar neverta jaudin…
Ir taip nerami pasiutus pilve
kazi ar labai rami bus gimusi
issimaudziau bet tas suka dar neparsivilko
Dievas parašė:
Ir taip nerami pasiutus pilvekazi ar labai rami bus gimusi
issimaudziau bet tas suka dar neparsivilko
As pradzioj nestumo irgi nervinausi Ir vaikiukas dbr toks judrus, kazin Ar nebusiu prisidirbus su tais pasinervavimais
o jis kartu jusu nekviecia pas tuos "draugelius"?
kyccaa parašė:
As pradzioj nestumo irgi nervinausi Ir vaikiukas dbr toks judrus, kazin Ar nebusiu prisidirbus su tais pasinervavimaiso jis kartu jusu nekviecia pas tuos "draug…
Ne uz ka as pas tuos neiciau durnelius
Gali but as nuo pradziu nervuojuos.
Dievas parašė:
Ne uz ka as pas tuos neiciau durnelius![]()
As is pradziu nulekdavau, nuobodu Ir neidomu buvo, pradejau nebeeiti su juo, nebeparsivezinet, sakiau, kad nescia nesitampysiu, tegul grizta kaip nori pats. Paskui Net nesidomejau kada gris Ir panasiai, paskui sakiau, kad gali negrizt, Tai jam lb keista pasidare, kaip Taip nesidomiu. Ir pradejau nieko isvis nesakyt, nesigincyt, nestumas sureguliavo emocijas mano Po truputi, kad vaikucio nenervuociau. Ir dabar jam idomiau su manimi vakarus leist, noriai grizta namo. Apsigludinom. Gal Ir jums reikia ignora "ijungt". Nors, aisku, jie abu skirtingi, tikriausiai nepades mano budas...
kyccaa parašė:
As is pradziu nulekdavau, nuobodu Ir neidomu buvo, pradejau nebeeiti su juo, nebeparsivezinet, sakiau, kad nescia nesitampysiu, tegul grizta kaip nori pats. Paskui…
Nieko parsivilko kaip pukutis.
12 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai