k-o-m-a parašė:
o mamukai, man dar toks klausimas,as kai daugiau pavaikstau man pilvas pasidaro toks labai kietas ir sunkus, nzn cia normalu, ar jau reiktu sunerimt? vakar ir po miesto gryzau tai toks jausmas kad plis ties bamba, bet sakau gal tempias tie raisciai, vistiek kazkas jaustis turetu.. bet kaip del to kietejimo? nes pas jordmor tik 6 vasario, na nebent ryt pasiklausiu per echo..
Mano draugei pilvas kietedavo tai jai LT gine liepe gert magni. Nes anot jos, jei labai ir daznai kieteja tai gali isprovokuoti prieslaikini gimdyma. Bet cia tik tai ka man sake, paciai taip nebuvo, man tai kai laukiaus pirmo daznai pamausdavo pilvo apacia tai irgi liepe gert magni, bet nuo 36 berods savaites jo neberekomenduoja gert, nes jis atceit gali gimdyma apsunkint-kaklelis leciau darinejas ar pan..

,apsiasarojau ...,kiek stiprybes jums visiems reikejo
...pykau ant daktaru eilini karta ,kad leido daeiti iki tokiu dalyku
pamenu ,kai sunaus susilaukem ,tai buvo dienu ir man tokiu ,kad nei kavos rytines budavau neisgerus ,o vyras jau is darbo grizinedavo
Jei ji linkus sutrukineti tai ar dirzais apsisuksi, ar kremo voniose mirksi, vistiek ju bus