2013.08.09 17:51 (prieš 12 m.)
Tyliai_AV parašė:
Ačiū už išsamų paaiškinimą. O reikia būtinai sulaukti kad atsivertų 9-10cm? O jei tiek neatsidaro? Kas tada, kerpa? kažkur skaičiau kad epiduro galima neimti bet je…
man buvo suleide tuos vaistus kur "sumazina skausma " galiu pasakyt tiek , kad ju kaip suleidzia jautiesi kaip girta , sukasi galva , apsunksti ir truputi kitaip reguoji i skausma. tik va minusas situ vaistu kad jie slopina saremius ir kaklelio atsidarima. (todel ju daug neleidzia nes viskas ilgiau trunka)
man dar per saremius leido skatinancius ( su jais greiciau viskas, bet skauda zymiai labiau negu naturaliai)
tau kaklelio niekas nekirps , kerpa isore , tai jai neatsidarys (bet cia retas atvejis labai) tada operuos arba ziures kiek atsidare ir skatins jai naturaliai neatsidaro , o jai kokie 8cm tai gimdysi kaip gera
daktarai ziuri paliai situacija
as matau labai bijai plyst ar kad kirptu
as ir bijojau labai ir netikejau kaip man sake , kad neskauda visai
nieko ten tikrai neskauda . as daug plysau mane siuvo 1val laiko ( rezidente dar ). bet kaip siuna suleidzia vaistu, tik vienoj vietoj skaudejo truputi kaip siuvo.
yra visokiu pratimu pvz jegelio ar kaip ten vadinasi , yra aliejukas duodi daktarei pries gimdima ir ji tau pila ji , kad geriau slystu..
svarbiausia nebijok ! galvok kad greit ir lengvai ir viskas
o kaip saremiai prasides galvok , kad cia tik skausmas ir viskas :))
manes vis daktare klausinejo kaip man saremis buvo, koks vaiko vardas bus ir .t.t. :)tai nervavo tik