Labai norejau epiduro, nes paniskai bijojau gimdymo, o cezaris man nebuvo numatytas. Buvome pas anesteziologe priemime, pasirasiau is anksto popierius. Gulejau klinikose (Vokietijoj) 4 dienas iki gimdymo, nes mane skatino. Ta diena, kai TAI pagaliau ivyko, puse 10 idejo man skatinamuosius, 12 val dar nieko nejauciau, o 2 val prasidejo skausmai - tokie stipriu menesiniu skausmai. Juos pakentejau 2 valandas, tada nuejom i gimdykla, pasake 2 cm ir gryzom i palata. Tada prasidejo kosmariskas, sunkiai pakeliamas skausmas, visas kunas drebejo pries kiekviena saremi. Tuos skausmus pakentejau 1,5 val. ir jau vyras vezimeliu nuveze i gimdykla. Akusere sako 7 cm, gimdom - PER VELU BET KOKIEMS EPIDURAMS. Atejo daktare, spaude man pilva, o akusere trauke vaika. 20 min. pastumiau ir gime
Visi skausmai ta pacia minute baigesi, tada daktare susiuvo nedideli plysima. Tai visas gimdymas su viskuo truko 4,5 val. Vyras labiausiai didziavosi, kad nerekiau, as tik joms sakiau negaliu negaliu, o jos man doch, drücken, noch einmal drücken und fertig
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus